Sinoć je tim od šest ljudi iz Crne Gore krenuo u ključnu misiju u Izrael. Predvođeni kapetanom Nikolom Ivanovićem i kopilotom Jovanom Šćepanovićem, zajedno sa članovima kabinske posade, među kojima su čuvar Goran Vujović i stjuardese Lina Tomašević i Tamara Đurišić, kao i menadžer obezbeđenja Dragan Stojković, tim se jutros bezbedno vratio nakon što je uspešno vratio državljane Crne Gore.

 

 

Avionom je upravljao kapetan Ivanović, koji je u javnosti poznat kao suprug pevačice Nevene Božović. Na letu su bili i putnici iz raznih zemalja, kao što su Srbija, Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Slovenija, Kosovo, Albanija, SAD i Švedska. Ekipa je iz Podgorice krenula u Tel Aviv u 23 sata. i sleteo nazad u 5:50 časova. Aerodrom Crne Gore je u objavi na Instagramu izrazio zahvalnost na posvećenosti tima.

 

 

Pjevačica već duže vrijeme boravi u Budvi, zajedno sa suprugom, koji potiče iz dobrostojeće porodice. Zajedno poseduju hotel koji ima restoran, a nedavno su ugostili Novaka Đokovića kao gosta. U mlađim godinama Nevena se aktivno bavila košarkom, ali je u sedmom razredu bila suočena sa teškom odlukom između karijere profesionalne košarkašice ili pijaniste. Na kraju, odlučila je da svoje vrijeme posveti pjevanju. Uprkos tome, ostala je posvećena održavanju forme i posećivala je teretanu najmanje tri puta nedeljno. Sa trinaest godina donela je odluku da vodi vegetarijanski način života.

 

 

Nevena ima veliki interes za istraživanje novih kultura, učenje različitih jezika i praćenje svjetskih modnih trendova, sa težnjama da se u budućnosti upusti u modnu industriju. Uprkos glasinama koje je povezuju sa glumcem Milošem Bikovićem i odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem, koji je ranije bio u vezi sa njenom koleginicom i prijateljicom Sarom Jovanović, Nevena je ove navode izričito demantovala, navodi se u izjavama objavljenim na portalu NaDlan.