Bivša supruga Bobe Živojinovića bila je prisutna na inauguracionoj jubilarnoj manifestaciji Lady B, kompanije u vlasništvu Brene. Nedavna akcija Zorice Nakić pokazala je njeno divljenje muzičaru i pokazala kako bivši i sadašnji partneri mogu da steknu čvrsto prijateljstvo, pa čak i da rade zajedno. Unatoč uobičajenom zanimanju dizajnom, dobrovoljno se prijavila da učestvuje u kreiranju jedne od najnovijih kolekcija čarapa koje su predstavljene prije početka rođendanske proslave.

 

 

Ova kolekcija sadrži čarape koje su dizajnirane da masiraju i učvršćuju kožu, efikasno smanjujući pojavu celulita i tjelesne masti. U intervjuu sa folk divom posebno se razgovaralo o bivšem supružniku Bobe Živojinovića i njenom sadašnjem partneru. Kao rezultat toga, izolovali smo ovaj segment intervjua i učinili ga dostupnim kao proširenje za gledanje. Na pomolu je predstojeći dubinski intervju sa najistaknutijim muzičarem sa Balkana.

 

 

 

 

Zorica, ranije poznata kao Desnica, trenutno je u srećnom i stabilnom braku sa Ivom Nakićem. Zajedno imaju dvoje djece, sina Maria i kćerku Ivu. Malo je poznato da i Zorica deli divnu vezu sa Lepom Brenom. Nakon razvoda od Bobe Živojinovića, Zorica se preselila u Sjedinjene Američke Države. Kao rezultat toga, imala je malo prilika da redovno viđa Brena. Međutim, na društvenim mrežama postoji nekoliko fotografija koje potvrđuju da su se sreli u brojnim prilikama. Tokom jednog sastanka, Nakić i Živojinović su bili prisutni u Madridu, a Lepa Brena je podelila fotografiju trojke sa natpisom „Mi smo porodica“.To je dokaz koliko se međusobno poštuju i uvažavaju. Filip Živojinović podjednako poštuje Lepu Brenu kao i svoju majku .