Ulazak dečka Danijele Martinović u njen život bila je suptilna i gotovo nezapažena pojava. To se dogodilo kada je hrvatska pop zvijezda upravo sklopila dvadesetpetogodišnju romantičnu vezu s Petrom Grašom. U početku ga je susrela kada je prijavila slučaj krađe identiteta na internetu. Slučaj je riješio nitko drugi do financijski inspektor Josip Plavić.

 

 

 

Umjesto da je progoni na tradicionalan način, pokazao je zaštitnički i nježno ponašanje prema njoj. Istovremeno je pokazao svoju duhovitost i intelekt kako bi je osvojio. Njena zaljubljenost u njega bila je trenutna, i prije nego što je to shvatila, obilježavali su svoju prvu godinu zajedno kao par. Danijela i Josip nesumnjivo doživljavaju čistu radost. Svaki dan donose sreću jedno drugom, neprestano smišljajući nove izazove i avanture. U samo godinu dana skupili su beskonačan broj fascinantnih priča i zajedničkih iskustava. Jedno takvo iskustvo pokazalo se posebno zadivljujućim i vrijednim dijeljenja s javnošću.

 

 

 

 

Partner Danijele Martinović izrazio je želju da ima zajedničko prebivalište u prirodnom okruženju, s čime se složila i pjevačica. Međutim, prije nego što ostvare svoj san, odlučili su se testirati i krenuti na kampovanje. Zaljubljeni par ljeto je proveo na plaži ispod šatora i doživio obilje uživanja. Ovo je učvrstilo Danijelin izbor da u potpunosti prihvati romantičnu ljubav. I on i ja smo dijelili istu želju. Bio je to trenutak u mom životu kada sam uzviknuo:

 

 

 

“Odseo sam u mnogim hotelima, ali nikada ranije nisam spavao ispod milijardu zvezdica!” Kako je napomenula za hrvatsku Gloriju, uživali smo u iskustvu u potpunosti. Opšte je poznato da Martinović trenutno uživa u svojim najispunjenijim i najsjajnijim godinama, posebno u emotivnom životu. Ove godine karakteriše obilje ljubavi, međusobnog razumevanja, poštovanja i drugih pozitivnih aspekata kojih je u njenim prethodnim vezama bilo posebno.