Nakon kupovine vile na Kosmaju, Kaja Ostojić je uložila značajnu sumu novca u njeno preuređenje. Kuća se trenutno iznajmljuje, dok se lični stan Kaje Ostojić nalazi u jednom od najprestižnijih beogradskih kvartova.

 

 

 

 

Živeći u savremenom i dobro opremljenom domu sasvim sama, uživa u kulinarstvu i tvrdi da je to veština koju svaka žena treba da poseduje. „Moja sposobnost kuhanja ne poznaje granice“, izjavljuje ona, prisjećajući se vremena provedenog u Belgiji, gdje je živjela s Italijanom i naučila umjetnost italijanske kuhinje. Savladala je umjetnost pripremanja niza jela, od jednostavne, ali ukusne tjestenine do složenijih tradicionalnih jela poput sarmi i pita koje obožava. Ova talentovana pevačica strastvena je u kuvanju i uživa u umetnosti kreiranja ukusnih jela. Kaja, nedavna gošća u emisiji “Grand”, iznela je svoje stavove o kuvanju i rodnim ulogama. Smatra da kuhanje za muškarce unosi radost u njihov život, a smatra da je neprihvatljivo da žene ne znaju kuhati.

 

 

 

S druge strane, Kaji je privlačno i primamljivo kada muškarci znaju kuhati. Navela je i da se stara izreka “put do muškog srca vodi kroz stomak” može da važi i za žene. Tokom intervjua, Kaja je priznala i da se zadužila zbog svog doma na Kosmaju. Pjevačica je progovorila o trenutnom stanju svoje vikendice, koja se trenutno izdaje. Napomenula je da joj je potrebna pomoć muškarca da joj pomogne u svemu, a ne da sve sama rješava. Nažalost, bankrotirala je zbog imovine i sada je u velikim dugovima.

 

 

 

Svu zaradu od nastupa ulagala je u kuću, plac, bazen, a koristila je i tuđi novac. Nije sigurna kako će uspjeti da se izvuče iz dugova. Uprkos nedavnom završetku svih građevinskih radova, nekretnina je još uvijek u procesu potpunog razvoja. Kuća je površine preko 100 kvadratnih metara sa velikom okućnicom i bazenom u dvorištu. Navela je da je potrebno dosta vremena i resursa da se njena vizija nekretnine oživi, ​​iako joj trenutno zarađuje oko 400 eura dnevno.