Ljubav se često veže uz mladost, ali njena snaga nadilazi čak i dobne granice, jer čak i u odrasloj dobi kada otkrijemo savršenog partnera, ništa nam drugo nije važno. Priča popularnog Richarda Gira to lijepo oslikava, jer je pronašao svoju srodnu dušu uprkos značajnoj razlici u godinama, ali iako se činilo kao istinska ljubav, njihova je veza bila trenutna, potaknuta zajedničkim vrijednostima i uvjerenjima. 

  • Tijekom svoje mladosti, Richard Gere imao je priliku posuditi čamac od oca Alejandre Silve za film. Unatoč ovom prvom susretu, trebalo je dosta vremena da se među njima stvori duboka veza i da njihovo romantično putovanje započne.

Godine 2014. par je krenuo na romantično putovanje koje ih je na kraju dovelo do razmjene zavjeta na intimnoj ceremoniji nakon četiri godine. Glumac je bio oduševljen što je u svojoj supruzi pronašao srodnu dušu, nekoga tko dijeli njegovu strast prema filantropiji. Silva je doista rezonirao s njim, jer je bio aktivan u dobrotvornoj organizaciji posvećenoj borbi protiv beskućništva u Španjolskoj.

Jedan fascinantan čimbenik o kojem treba razmisliti je značajna razlika u godinama između Gira i Alejandre. Usprkos tome, njihova duboka privrženost je dokazana njihovim improviziranim demonstracijama ljubavi i žarkim zagrljajima, bez obzira na ograničenja vremena ili mjesta. Nadalje, nedavno su se pojavile pretpostavke o blagotvornom utjecaju Ričardove supruge na njegovo ponašanje, budući da su promatrači primijetili njegov novootkriveni sjaj u njezinoj prisutnosti.

  • Prošle godine život im je obogatio dolazak sina Aleksandra, koji je postao prvo dijete koje su radosno prigrlili kao par. Proširujući svoju mješovitu obitelj, nedavno su najavili skoro rođenje svog drugog djeteta 2020. Njihovo mirno postojanje vrti se oko osamljenog ranča u New Yorku, gdje njeguju neprekidne trenutke zajedništva.

Prije više od tri desetljeća, Gir je zaokupio interes zanosnog supermodela Cindy Crawford, a njihova zajednica dovela ih je do međunarodne slave kao jedan od najljepših parova na planeti. Njihove su se sudbine ispreplele na roštilju poznatog fotografa Herba Rittsa, gdje su se prvi put susreli kada je ona bila mlađahna 22-godišnjakinja, a on već 39.

Unatoč Richardovoj početnoj nevoljkosti, Sindi je ostala nepokolebljiva u svojoj želji da se uda. Unatoč njegovom oklijevanju, na kraju su se vjenčali u prosincu 1991. u Las Vegasu. Srećom, Richard je imao rijetku pauzu od snimanja “Mr. Jonesa” i iskoristio je priliku da privatnim avionom odleti sebe, Cindy i njihove prijatelje u ozloglašeni “Grad grijeha”.

Nažalost, njihova zajednica je nakon četiri godine prekinuta zbog nepomirljivih razlika. Ipak, izrazila je zahvalnost za divne godine koje su proveli, priznajući da je njihova znatna razlika u godinama uvelike pridonijela njihovom rastanku. Tijekom tog razdoblja upuštao se u brojne ljubavne zavrzlame, od kojih je jedna izazvala popriličnu medijsku pozornost. Ova specifična veza bila je sa zadivljujućom Padmom Lakshmi, koja je igrom slučaja 22 godine mlađa od njega. Nažalost, njihova je romansa bila prolazna, trajala je samo pola godine.

Odlučivši se za vjenčanje 2002. godine, sklopio je brak s Keri Lowell, poznatom manekenkom i glumicom koju će ljubitelji filmova o Jamesu Bondu i “Zakona i reda” nedvojbeno prepoznati. Nakon sedmogodišnjeg razdoblja udvaranja, radosno su izmijenili zavjete, započevši 11-godišnje partnerstvo koje je donijelo rođenje njihovog sina, Homera. Naposljetku, razvod njihova braka pripisan je razlikama u njihovim načinima života. Prijavljeno je da je Richard preferirao miran, obiteljski život, izbjegavajući svjetla pozornosti, dok je ona žudjela za društveno angažiranijim i bogatijim životom.

Prije pet godina odlučio je usvojiti dosljedniji način života i otkrio istinsku sreću u prisustvu zadivljujuće španjolske odvjetnice, Alejandre Silve. Njihova ljubav nema granica, posebno kada se uzme u obzir izuzetna povezanost između Alejandra i potomaka njegovog voljenog druga.

Njihov prvi susret dogodio se dok su ga povezivali s njezinim ocem, vrlo cijenjenim biznismenom i bivšim potpredsjednikom cijenjenog nogometnog kluba “Real Madrid”. U tom razdoblju prvi put ju je ugledao, tada mlađahnu djevojku. Preskočivši naprijed u 2014., sudbina ih je ponovno spojila u raskošnim okvirima talijanskog hotela. Zanimljivo je da je s bivšim suprugom bila suvlasnica objekta i preuzela odgovornost upravljanja njime. Na prijedlog zajedničkog poznanika odlučili su se upoznati. I od samog trenutka kada su se ponovno okupili, među njima je zaiskrila neosporna kemija.

Njihovi su se putovi ponovno spojili u fascinantnom preokretu sudbine, koji se poklopio s razvodom njihovih brakova. Potaknuta dubokom privrženošću prema njemu, pronašla je utjehu u budizmu i preselila se u New York. Nakon četverogodišnjeg udvaranja, svoju su obvezu zapečatili intimnom ceremonijom vjenčanja, koja je potom bila ukrašena dolaskom dvoje dragocjene djece.