Ulogu Miloša Bikovića u trećem dijelu filma “Južni vetar 3 – Gas gebe” igrat će scena u dvorcu Dragane Mirković u Beču. Prema medijskim napisima, Biković će neke scene snimati unutar dvorca Dragane Milković, zbog čega je u javnost procurila informacija da je Biković navodno posjetio dvorac i Draganu.

  • Razlog je, kako se navodi, prijateljska utjeha nakon svega. doživjela je da se nakon 24 godine braka, koji je ipak bio samo poslovna suradnja, odlučila rastati od Tonija Bijelića. Naime, dogovoreno je da se lik Miloša Bikovića iz trećeg dijela čuvenog djela “Južni vetar” pojavi u nekoliko kadrova u pjevačkinoj poznatoj zgradi, dok je Draganin sin Marko Bijelić volio sve dijelove “Južnog vetra” . Prema izvješćima, bit će snimljene i neke epizodne uloge. A kada je u medijima poput bombe odjeknula vijest da se Dragana Mirković uskoro razvodi nakon 24 godine braka, slavnu ulogu Marasha Miloša Bikovicha utjelovit će Dragana i Tony na snimanju filma News of the Castle, što nije bilo iznenađenje , u javnosti se spekulisalo da Draganu i glumca vezuje posebno prijateljstvo, a Miloš joj je navodno pružao prijateljstvo kakvo pjevačica ima od svojih najbližih od utjehe i, naravno, najveće podrške koju joj je pružala roditelji.

Međutim, stvarnost je potpuno drugačija. Naime, Dragana Mirković, kao i cijela njezina obitelj, dugi niz godina podržavaju autoricu filma, a kako stoji u tekstu, njezin sin Marko Bjelić očekuje se da će Bijelić dobiti serijsku ulogu. Scenarij za treći dio filma nastao je prema ideji reditelja Miloša Avramoviča, a napisao ga je Petar Mihajlović. Sam Miloš Biković kratko se oglasio oko snimanja trećeg nastavka, ali nije spominjao kadrove koje će snimati u dvorcu Dragane Mirković: – Trebalo bi biti gotovo. Svaka priča treba imati tri čina.

  • Mislim da smo sada na početku trećeg čina i na kraju projekta. Mislim da ovi heroji moraju doći do točke kada to zaslužuju nakon svih loših izbora koje su napravili – rekao je nedavno Miloš Biković. Miloš Biković je srpski glumac, najpoznatiji po ulozi Aleksandra Tirnanića Tirkota u filmu i televizijskoj seriji “Montevideo, Bog te video!” Aleksandar Tirnanić Tirket). Smatra se najperspektivnijim glumcem mlađe generacije u zemlji. Rođen je 13. siječnja 1988. u Beogradu. Milošev omiljeni pisac bio je Dostojevski. Rado sluša Beogradski sindikat, Bossa Novu i Nobel Vogue. Od domaćih glumaca posebno cijeni Nebojšu Dugajlića. Uzor mu je Zoran Radmilović. U slobodno vrijeme gleda stare filmove i uči od velikana poput Marlona Branda, Al Pacina i Gregoryja Pecka.

Bavio se humanitarnim radom i pisao poeziju, a nekoliko je pjesama posvetio preminulim kolegama. Više puta je rekao da će pamtiti film “Montevideo, Bog te video!” ” vizažist Khalid, koji je na početku karijere radio s najvećim svjetskim zvijezdama i raznosio im kavu. Najradije je trenirao nogomet s Alexanderom Popovichem, koji mu je u dvije riječi objasnio što mu je.

Miloš ima stotine tisuća pratitelja na društvenim mrežama. Na Fejsbuku postoje stranice sa nazivima: “Vodno stanje: Čeka se Miloš Biković” i “Il’ Miloš Biković, il’ mutna Morava”. Bilo je i lažnih profila koji su na glumčevo ime tražili sredstva u humanitarne svrhe. Želio je pokrenuti vlastiti blog, ali je odustao zbog nedostatka vremena.