Modna kreatorka Verica Rakočević ima troje dece. Iako je njena ćerka Elena Karić Karaman, poznata po svojim vezama s poznatim muškarcima i svojoj karijeri kao dizajnerka nameštaja, bila eksponirana u javnosti, drugo dvoje dece preferira privatnost, posebno mlađa ćerka Verice Rakočević.

Verica trenutno uživa u srećnom braku sa Veljkom Kuzmančevićem, koji je čak 35 godina mlađi od nje. S prvim suprugom Boranom Karamanom ima ćerku Elenu, dok je s drugim suprugom Zoranom Rakočevićem dobila sina Miodraga i ćerku Milenu.

Mlađa ćerka Verice Rakočević izuzetno podseća na majku, ali Verica ističe da je ona potpuno različita od ostale dece. Verica je izjavila da se retko viđa s njom na javnim skupovima, što sugerira da nisu u čestom kontaktu.

S druge strane, na društvenim mrežama možemo videti Milenin izgled, ali i to da je veoma bliska sa svojom majkom i polusestrom. Verica je podelila da je Milena opuštenija u svom pristupu i da nije sklona javnim eksponiranjima. Milena je izbegavala medijsku pažnju, a čak i nakon što je diplomirala i radila za Elle, Verica nije bila svesna njenog profesionalnog puta.

Milena je odlučila zadržati svoju privatnost, ne pristajući na intervjue i retko se pojavljujući na javnim događajima gde bi je pratile oči javnosti. Verica je otkrila da iako je Milena poznata, njen izgled ostaje nepoznat široj javnosti, a Milena se trudi da izbegne javna okupljanja.Verica je otkrila da je Milena diplomirala bez da je ona to znala, i da je uspela održati anonimnost iako je poznata ličnost. Milena je, prema Verici, sasvim drugačija, opuštenija, i preferira da ostane izvan javnog oka.