Sinoć se u Beogradu dogodio nemili incident pjevačice Aleksandre Mladenović. Nesreća se dogodila na vodi u gradu. Aleksandra je nakon prometne nesreće hitno zatražila liječničku pomoć u Urgentnom centru.

  • Ne zaboravimo da je pjevačica privukla značajnu pozornost javnosti zbog svoje novootkrivene ljubavne veze. Darko Dobričanin, njezin dečko koji nije javna osoba, nedavno je u javnosti debitirao kao par. Prije samo nekoliko tjedana, zvijezda poznata kao “Granda” dala je otkriću. – Bilo mi je savršeno! Wow, sve je apsolutno zapanjujuće, ali kako se približava ljeto, osjećam potrebu da skinem koji kilogram! Da ne duljimo previše o ljubavi, radije bih se klonio te teme.

Život je fantastičan, ja sam ispunjena radošću, a na ovaj događaj sam došla sa svojim dečkom. Radije se drži potajno u javnosti, pa da ne ulazimo previše u njega… Sve je jednostavno savršeno kako i treba biti! Aleksandra Mladenović, talentirana srpska pjevačica, proslavila se sudjelovanjem u renomiranom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Rođena u Žitoraži 1994. godine, trenutno živi i radi u Beogradu.

  • Godine 2016. objavila je debitantski singl pod nazivom “Moj si nek’ si najgorji”, osvojivši svoju publiku. Sljedeće godine oduševila nas je zanosnom skladbom “Ljubav ili ludilo”. Naknadno nas je počastila još nevjerojatnijim singlovima kao što su “Samo mi pošteno sudi”, “Jača sam od tebe”, “Nema ljubavi da nije boljelo” i mnogim drugima. Konačno, 2019., njezin dugo očekivani prvi album, “Special”, predstavljen je svijetu. Aleksandra je s jedanaest godina započela pjevačku karijeru kako bi pomogla roditeljima.

Zajedno s ocem i bratom nastupala je na raznim proslavama. Ona je 2016. godine uplovila u romantičnu vezu sa Urošem Živkovićem, kolegom iz “Zvezda Granda”. Njihova veza trajala je nekoliko mjeseci prije nego što je Aleksandra javno objavila da se rastaje, dok je Uroš tvrdio suprotno. Unatoč medijskim nagađanjima, nema konkretnih dokaza koji je povezuju s Viktorom Živojinovićem, najmlađim sinom Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

  • Aleksandra je tokom gostovanja u “Zvezdama Granda” stekla blisko prijateljstvo i postala cimerka sa Aleksandrom Prijović. Međutim, njihov odnos se zaoštrio kada ju je Prijović optužio da preko lažnog profila ostavlja negativne komentare na račun vlastitog pjevanja. Držeći se mota “Što me nije ubilo, ojačalo me”, Aleksandra je istetovirala natpis na ruci. Voli izlaske i druženja, a za sebe kaže da je iskrena, komunikativna i impulzivna. Glazbena inspiracija su joj Svetlana Ceca Ražnatović, Snežana Đurišić i Ana Bekuta.

U ožujku 2017. podvrgnula se zahvatu povećanja grudi pomoću silikonskih implantata. Svoju odluku motivirala je željom za podizanjem samopouzdanja i povećanjem ukupnog zadovoljstva svojim izgledom. Budući da je već dulje vrijeme prisutna u srpskoj industriji zabave, nerijetko su je povezivali s raznim poznatim osobama u tabloidima. Unatoč svojoj sklonosti da se suzdrži od razgovora o svom privatnom životu, priznala je da je donijela neke žalosne odluke u pogledu romantičnih partnera.

  • Naime, ispričala je prigodu kada je provela večer sa egocentričnim muškarcem. Srećom, vrlo brzo je shvatila prirodu situacije i odmah prekinula vezu. Nakon što je već dugo prisutna u srpskoj industriji zabave, tabloidi su je često povezivali s raznim uglednim osobama. Unatoč naporima da svoj osobni život drži u tajnosti, jednom je prilikom priznala da je napravila neke loše izbore u području romantičnih partnera. Točnije, ispričala je večer provedenu sa egocentričnim muškarcem. Srećom, uspjela je razabrati njegovu pravu prirodu i odmah prekinula vezu.