Pjevačicin sin slučajno je bivši partner Bojane Rodić. Mirko Šijan, sin pjevačice Goce Božinovske, u sretnom je braku s Bojanom Rodić, a zajedno su blagoslovljeni s dvojicom sinova, Zoranom i Vukanom. Emotivni unutarnji svijet srednje sestre Bojane Rodić i dalje je uvelike tajna. No, šuškalo se da je njezin bivši partner iz zapažene loze, budući da je potomak poznate glazbene ikone Lepe Brene.

  • Zanimljivo je da se 2019. godine podigla velika medijska pomama oko kratke interakcije Stefana Živojinovića sa Veljkom, koja je privukla pažnju mnogih. Prema pisanju “Informera”, Bojana je inicirala vezu, a unatoč tome što su je dugo skrivali, trajala je samo kratkih 5 mjeseci. Nakon što su razmijenili brojeve telefona, započeli su dugotrajno dopisivanje. Tek ljetos konačno su se dogovorili da se i osobno upoznaju i od tada su nerazdvojni.

Bojana sve više vremena provodi u Beogradu, a sve zbog Stefana. No, obiteljski posao nije zapostavila i često je se može sresti kako vozi kokoši iz Titela na pijacu u Borču. Stefan to cijeni i nikada nije imao ništa protiv njezinog preuzimanja te odgovornosti. Ovi detalji su dokumentirani u to vrijeme. Stefanovo odsustvo spriječilo je njihov očekivani debi na Veljkovom i Bogdaninom vjenčanju, njihov prvi javni nastup. Bez ikakvog javnog spektakla i pažnje, Bojana Rodić i Stefan Živojinović tiho su prekinuli svoju vezu, a Brenin sin sada je postao bivši dečko Bojane Rodić.

  • Nedugo nakon toga Bojana Rodić uplovila je u novu ljubavnu vezu s Mirkom Šijanom. Bojana Rodić, diplomirana pravnica Srpkinja, također je ponosna vlasnica modne marke “Billor”. Rođena 11. svibnja 1992. godine u Titelu, majka je sina Zorana, kojeg dijeli sa sadašnjim partnerom Mirkom Šijanom, sinom poznate pjevačice Goce Božinovske. Bojana je prvi put privukla pažnju javnosti 2018. godine kada je njena mlađa sestra Bogdana uplovila u romantičnu vezu sa Veljkom Ražnatovićem, sinom poznate folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Bojanin upečatljiv izgled brzo je stekao značajan broj pratitelja na društvenim mrežama, a samo na “Instagramu” odlučilo ju je pratiti gotovo 64 tisuće ljudi. Bojana je u proljeće 2020. godine uplovila u vezu s Mirkom Šijanom, sinom pjevačice Goce Božinovske. Par nije gubio vrijeme da svoju predanost podigne na višu razinu, odlučivši preseliti zajedno. U kolovozu 2021. godine s veseljem su u svoj život ušli sinčić Zoran. Par je svoju ljubav i buduće planove učvrstio zarukama 31. prosinca 2021. Rođena 1992. u Titelu, Bojana Rodić odrasla je u rodnom gradu od roditelja Bogdana i Danijele, uz sestre Natašu i Bogdanu.

  • Obitelj Rodić ponosni je vlasnik klaonice peradi “DB Rodić” u Titelu, a od malih nogu Bojana i njene sestre aktivno su sudjelovale u obiteljskom poslu. Pomagali su roditeljima prodajući piliće na pijacama u Titelu i okolnim mestima. Unatoč angažmanu u poslu, nikada nisu zapostavili svoje obrazovanje. Bojana je uspješno završila studij na Pravnom fakultetu u Beogradu, njena sestra Nataša se bavila medijskim menadžmentom, a Bogdana je završila poslovnu školu.

S vremenom su sestre iz štanda prešle na rad u upravi tvrtke, gdje sada imaju i svoj ured. Bojana je postala poznata kada je njena mlađa sestra Bogdana uplovila u romantičnu vezu sa Veljkom Ražnatovićem. Svojim zanosnim izgledom i zadivljujućim fotografijama na društvenim mrežama privukla je pažnju tabloida koji su je često pojavljivali. Još je veću popularnost stekla na društvenim platformama, posebice na “Instagramu”, gdje trenutno (srpanj 2022.) ima gotovo 65 tisuća pratitelja. Bojana je stalno dijelila slike sa svojih putovanja raznim egzotičnim mjestima, uključujući Sjedinjene Države, Tajland, Zanzibar, Pariz i druga očaravajuća odredišta.