Prema raznim izveštajima, kružile su tvrdnje da se Zvezdan Slavnić hvalio svojim poznanicima kako je navodno umešan u romantičnu vezu sa udatom pevačicom. Pojavile su se spekulacije koje sugerišu da je možda namjerno nanio štetu ovoj pjevačici, koju je nemilosrdno proganjao već duže vrijeme, kako bi se osvetio Angeli i pokazao da zbog nje više ne doživljava emocionalni bol.

Iznenađujuće, isplivalo je na videlo da su se dve osobe upustile u strastvenu aferu koja je trajala deset dana, uprkos činjenici da je pevačica u zakonskom braku i majka dvoje dece, što zahteva krajnju diskreciju.

Ova jedinstvena okolnost podstakla je Zvezdana da napusti Mokinu rezidenciju i obezbedi svoj stan, koji je služio kao njihovo tajno sastajalište. Vredi napomenuti da Zvezdan održava kontakt sa poznatom pevačicom u značajnom vremenskom periodu, više od dve decenije, jer trenutno ima 46 godina. Našla se na ivici da posegne za Zvezdanom u znak podrške nakon njegovog odlaska iz Zadruge. Vazduh je praktički pucketao od njegovog zaraznog uzbuđenja, kao da je jedva suzdržavao emocije.

Na kraju su se dogovorili da se sastanu i upustili u dug razgovor. Tokom ove iskrene razmene, ona je odala strogo čuvanu tajnu: i dalje je bila zakonski vezana za svog supružnika, iako su vodili odvojene živote poslednjih nekoliko godina. Za nju je bilo od najveće važnosti da njen muž i deca ostanu nesvesni njene veze sa Zvezdanom, s obzirom na njegovu reputaciju opasne osobe ukočene u podmukli svet mafije. U pokušaju da ublaži njenu zabrinutost, Zvezdan je obećao da će njihovu vezu držati u tajnosti.