Glumac Marko Vasiljević, poznat po ulozi sina Slobode Mićalović u seriji “Tajne vinove loze”, sa zadovoljstvom je objavio javnosti da će uskoro postati otac. Njegova partnerka Tamara Trifunović je u drugom stanju, a Marko s radošću ističe da će uloga očinstva biti njegova najvažnija uloga do sada. Stoga je odlučio da podeli lepe vesti s medijima, uveren da nema razloga za tajnovitost.

“Bez prethodnog planiranja, ljubav je donela dar života. Smatram da je to najvažnija stvar. Poznajem mnogo parova koji su se borili za potomstvo, koristeći vantelesnu oplodnju, ali kada su odustali, dar života se desio prirodno. Zanimljivo je što moj mlađi brat Nikola, svega pet godina mlađi, takođe očekuje sina, s razlikom od samo desetak dana između naših potomaka,” izjavio je Marko Vasiljević, ističući svoje uzbuđenje zbog nadolazećeg proširenja porodice.

  • Kao što je dodatno naglasio, Marko je imao priliku da prvi put drži bebu tokom snimanja serije “Tajne vinove loze”, u kojoj je takođe tumačio ulogu oca. Taj trenutak, kaže, samo je produbio njegovu želju za sopstvenim potomstvom.

“Dok sam držao bebu u naručju, osećaji su bili zaista neopisivi. Odmah sam znao da jedva čekam da i privatno doživim radost očinstva. A onda, nakon samo dva meseca, stiže vest da ću, poput lika kojeg igram, postati otac. Sve se činilo kao savršen sklop okolnosti,” istakao je Vasiljević, koji je postao prepoznatljiv po ulozi u popularnoj seriji.Pored toga, glumac se osvrnuo i na mogućnost prisustva tokom porođaja svoje partnerke.

“Nisam siguran kako to funkcioniše u našem društvu, ali jako bih voleo da budem uz Tamaru tokom porođaja. Biti podrška svojoj partnerki u tom ključnom trenutku bio bi veliki korak za mene. Mislim da će moj najveći uspeh biti ako postanem dobar sin, suprug i otac. Sve ostalo je manje bitno,” zaključio je Marko Vasiljević za časopis “Glorija”.

BONUS TEKST

Marko Vasiljević je talentirani srpski glumac koji se istakao svojim ulogama u domaćim filmovima, televizijskim serijama i pozorištu. Rođen je u Beogradu i stekao je popularnost svojim izuzetnim glumačkim sposobnostima.

Njegova karijera obuhvata širok spektar uloga u različitim žanrovima. Međutim, postao je posebno prepoznatljiv po ulozi sina Slobode Mićalović u popularnoj TV seriji “Tajne vinove loze”, što mu je donelo veliku popularnost među gledaocima.

Iako je poznat po svojim ulogama u televizijskim serijama, Marko je takođe ostvario značajne uloge u pozorištu i filmu. Njegovo prisustvo na sceni doprinelo je raznovrsnosti i bogatstvu srpske glumačke scene.

Marko je pokazao svoju svestranost igrajući različite karaktere, od emotivnih do komičnih, demonstrirajući svoju širinu i dubinu kao glumac. Njegova sposobnost da prenese složene emotivne nijanse i da se suptilno transformiše u različite uloge privukla je pažnju kritičara i publike.

Osim što je talentovan glumac, Marko je takođe poznat po svojoj skromnosti i posvećenosti svom poslu. Iza scene, on je posvećen umetnik koji se trudi da unapredi svoje veštine i doprinese kvalitetu srpske filmske i pozorišne industrije.

U privatnom životu, Marko je rezerviran i često izbegava medijsku pažnju, dajući prioritet svom profesionalnom radu. Ipak, kada se oglasi, često govori o svojim umetničkim vizijama i posvećenosti svom zanatu.

Uzimajući u obzir njegovo izvanredno glumačko umeće i posvećenost umetnosti, Marko Vasiljević predstavlja jednu od vodećih figura u srpskoj glumačkoj sceni, čiji je talenat i doprinos teško zanemariti.