Pjevačica Zorica Marković nažalost je ostala bez prvog supruga Brace Zatezala. Kako se navodi, preminuo je nakon kraće bolesti, a obitelj Marković službeno je potvrdila ovu tragičnu vijest.

Zorica Marković javno je otkrila da je nakon razvoda nastavila održavati pozitivan odnos s bivšim suprugom. Njihova zajednica rezultirala je rođenjem sina Ilije, za kojeg Zorica često ističe da je najizuzetnije dijete na planeti. Zorica je u nevjerici i dubokoj tuzi izrazila teškoću s kojom se trenutno suočavaju ona i njezina obitelj. Neočekivana kratkotrajnost bolesti uznemirila ih je. Unatoč okolnostima, Zorica ističe da je njen odnos s najvećom ljubavi ostao prijateljski nastrojen. S golemom boli bori se i njihov sin Ilija. Zorica je zaključila da će čuvati svaku uspomenu na njihovo zajedničko druženje.

Kako navode mediji, Braca Zatezalo se dulje vrijeme bavio ugostiteljstvom, uspostavljajući prijateljske veze s raznim uglednim osobama. Njegov odlazak ne samo da stvara prazninu u poslovnom svijetu, već ostavlja i primjetnu odsutnost u društvenim krugovima mnogih. Uspomena na vjenčanje Zorice Marković i Brace ovjekovječena je i fotografijom koju je Zorica podijelila na raznim društvenim mrežama. Čuvajući uspomene na njihovu ljubavnu priču, ova fotografija svjedoči o zajedničkom vremenu.

U prvom braku muž me jednom prevario, ali nikad više. Međutim, u mom drugom braku prevario me više puta, a ja sam otkrila jedan slučaj prijevare koji je na kraju doveo do našeg rastanka. Tijekom promocije “Mirno spavaj, nano”, činilo se da svi slave. U to vrijeme sam dobio dijamantnu ploču. Još ga volim, ali oprost je nešto što ne mogu dati. Proveli smo nebrojene večeri u raznim barovima, jednostavno se okupljajući. Kad je promocija završila, bilo je cvijeća i poklona, ​​ali nisam mogla naći mira ni kad sam se vratila kući. Zorica se prisjetila ovih događaja.

Osjećajući nelagodu, pažljivo promatram situaciju i donosim odluku. Osjećam se primoranim dalje istraživati, pa upalim auto i priđem. Na svoje zaprepaštenje, svjedočim mu u društvu plavokose žene, oboje pijani i intenzivno se ljube što podsjeća na scenu iz filma. Čvrsto ga držeći za rame, suočavam se s njim, ispitujući njegove postupke i podsjećajući ga da ima dijete koje ga treba kod kuće. Šokantno, ona se ubacuje s prezirnom primjedbom, navodeći da djetetova dobrobit nije važna. Drskost! Ako se usudi odgojiti dijete, neću oklijevati suprotstaviti joj se i precizno je gurnuti preko ograde u rijeku. Zorica je svoju priču za medije zaključila riječima: Da nije bilo brze akcije jednog zaštitara koji je intervenirao i maknuo ju iz situacije, čekao bih doživotni iza rešetaka. U nastojanju da prekinem sve veze, odlučio sam odbaciti vjenčani prsten. Na kraju je završio u vezi s njom i čak su imali zajedničko dijete, da bi ga ona kasnije napustila. Čini se da sudbina ima načina da uhvati korak s onima koji sklapaju dogovore s vragom.