Ana Ivanović, bivša profesionalna teniserka, i njen suprug Bastijan Švejnstejger već dugi niz godina uživaju u blaženoj bračnoj zajednici. Međutim, ono što je zadivilo nebrojene pojedince je Bastijanova autentična fascinacija Aninom rodnom zemljom.

Razvio je neočekivanu sklonost prema običajima i tradiciji zemlje, iznenadivši one koji su očekivali da će ostati odvojen. U zajedničkom naporu sa Anom, krenuo je na putovanje učenja rudimenata lokalnog jezika, ponosno pokazujući njihov napredak kroz zadivljujuće video zapise koji se dele na različitim platformama društvenih mreža. Svoju ljubav prema narodu i tradiciji Srbije dosledno pokazuje, a ima i izvesno znanje srpskog jezika.

Zajedno često posećuju Srbiju, pazeći da maksimalno iskoriste svoje vreme uronivši se u živahni noćni život. Konkretan događaj kojem su prisustvovali namjerno je skriven od društvenih mreža. Poznata osoba iz Nemačke, zajedno sa krugom pratilaca među kojima je bila i Ana, donela je odluku da doživi noćni izlazak u popularnom klubu. Atmosfera je bila neverovatno divna, ispunjena takvom radošću i pozitivnošću, da Bastijan u određenom trenutku u noći nije mogao a da ne zgrabi zastavu Srbije i energično je zamahne pred svim ostalim posetiocima.

Ova njegova akcija, iako je bilo i drugih gostiju koji su se pridružili uzbuđenju, uspela je da zaokupi pažnju svih okolo. Zapravo, jedan gledalac je bio toliko oduševljen prizorom da su odmah snimili video o cijelom incidentu, zbog čega se brzo proširio poput šumskog požara raznim platformama društvenih medija. U međuvremenu, dok je Bastijan ponosno mahao srpskom zastavom, Ana je stajala pored njega, blistala od sreće dok je snimala živopisno okruženje kluba.