Aleksandra Nikolić, koja je nastupila kao pobednik popularnog rijalitija „Zadruge 6“, zajedno sa svojom bliskom saputnicom Anom Spasojević, bivšom zadrugarkom, napravila je uzbudljive planove da uživa u divnom večeri u bioskopu. Nakon dugog razmišljanja, jednoglasno su odlučili da se prepuste kinematografskom remek-djelu poznatog repera Raste, koje je uspjelo privući pažnju i radoznalost široke mase.

Projekcija filma bila je ništa drugo do spektakularna ekstravaganca, prepuna zarazne energije i ritma koji podsjeća na Rastinu muziku koja pobuđuje dušu. Kako se film odvijao, Aleksandra i Ana su se našle potpuno uronjene u njegov zadivljujući narativ, njegujući svaki trenutak zadivljujuće predstave. Međutim, ono što je zaista ostavilo neizbrisiv trag u njihovim srcima je zadivljujući prikaz glumačkog umijeća koji je pokazao niko drugi do sam Rasta.

Ana je podelila objavu na svom Instagram nalogu kako bi obavestila svoje pratioce da su ona i Alex otišli iz svog doma. Ona je napomenula da je Aleks, koja je slučajno trudna, napravila kratku pauzu iz svog boravka u Beogradu, kako je ranije objasnila. Film na kojem su radili dobio je ogromnu količinu pozitivnih povratnih informacija na različitim platformama društvenih medija. Brojni komentatori su izrazili svoje divljenje prema filmu i prepoznali Rustin izuzetan talenat koji je u njemu prikazan.

Osim toga, popriličan broj pojedinaca je odvojio vreme da prokomentariše nastup Aleksandre Nikolić. Oni su oduševljeno komentarisali njen zadivljujući izgled i hvalili njen besprekoran stajling za filmsko veče, a nekolicina je čak izjavila da je nikada nisu videli ljepšu. Aleksandra i Ana su provele apsolutno neverovatno veče u društvu jedne druge. Film koji su gledali pokazao se kao divan izbor, a njihovo prisustvo samo je pojačalo užitak u cjelokupnom iskustvu.