Sanja Kužet, nadaleko cenjena kao oličenje šarma i harizme u domenu male televizije, uspešno je učvrstila svoju poziciju cenjene voditeljke veoma cenjenog muzičkog takmičenja Zvezdi Granda u regionu. Poznata po neodoljivoj spontanosti, zaraznoj pozitivnoj energiji i stalno prisutnom širokom osmehu koji joj bez napora obasjava lice, Sanja je bez napora osvojila publiku.

Štaviše, njena urođena sposobnost da pruži ljubaznu reč svakom takmičaru, kao i pružanje utešnog prisustva kada je to potrebno, učvrstila je njenu reputaciju saosećajnog i empatičnog domaćina. Sanja je odlučila da privremeno napravi pauzu u televizijskoj karijeri kada se preselila u drugu državu, ali čim je postala majka, željno je nastavila sa poslom.

Pored zapaženog prisustva na Zvezdi Granda, bila je i harizmatična voditeljka emisije Bingo za izvlačenje nagrada tokom impresivne decenije. Štaviše, mnogi se rado prisećaju njenih ranijih dana kada je znalački prenosila vremensku prognozu u popularnom jutarnjem programu TV Pink. Sanja, studentica geografije, paralelno se bavila i manekenstvom. Međutim, njen život se neočekivano okrenuo kada ju je tetka ubedila da se okuša na audiciji kao voditeljka na BK televiziji. Nažalost, sudbina je imala drugačiji plan jer se BK televizija neočekivano ugasila ubrzo nakon njene audicije.

Nezabranjena ovim neuspehom, Sanja je odlučila da volontira u Pinku, drugoj televizijskoj kući. Odlučna da maksimalno iskoristi svaku priliku, čak je prihvatila i noćne smjene u montaži. Sav njen trud i posvećenost se konačno isplatio u mladosti od 21 godine kada je dobila stalnu poziciju u televizijskoj kući Pink. Upravo u ovom trenutku, profesionalni put ovog voditelja dostiže neviđene visine. Nedavno je došlo do zapanjujućeg otkrića kada su se slike od prije 16 godina ponovno pojavile na raznim platformama društvenih medija.