Pre nepune dve godine Marija Veljković, koja je ranije bila udata za arhitektu Milana Milovanovića i sa njim ima troje dece, vratila se sa decom u stan iz detinjstva. Nakon razvoda, Marija je započela emotivnu vezu sa Rastkom Jankovićem, glumcem, koja traje do danas, a njih dvoje su nerazdvojni. Nedavno su u medijima počele da kruže glasine o Marijinoj navodnoj neveri sa Urošem Ćertićem, bivšim učesnikom rijalitija i kaskaderom.

 

 

Na kraju, ove glasine su rezultirale Marijinim razvodom od njenog bivšeg supružnika. Marija i Uroš su se prvi put upoznali kada su živeli u neposrednoj blizini na Dorćolu, udaljeni manje od 200 metara. Marija je često vodila decu u školu i vrtić, kao i šetala psa pored Uroševe zgrade.Sreli su se i na snimanju. U početku su njihove interakcije bile ograničene na kratke pozdrave, ali su se postepeno razvile u dublje i sadržajnije razgovore. Nije bila tajna da su Marija i Uroš prijatelji, što je usko društvo primetilo kada je ona ušla u njegovu zgradu. Na kraju je njihova hemija dovela do romantične veze koja je trajala šest mjeseci. Međutim, Marijin muž je počeo da sumnja, pratio ju je u više navrata i primetio da se sprema više nego inače pred izlazak iz kuće.

 

 

 

Prije nevjere, Marijin brak je već bio u problemima, a afera je na kraju rezultirala i odlukom da se razvede, tvrdi izvor blizak voditeljici koji je medijima otkrio detalje. Prema rečima čoveka koji je navodno uzrok razvoda braka poznate voditeljke, Uroša Ćertića, račun je proverljiv. On je prenio svoju ozlojeđenost, rekavši: “Preklinjem vas, nema više pitanja. Ako je njen bivši supružnik mogao izdržati dvije godine sa ženom te prirode, uzdržavati se od intimnosti i još uvijek nema šta primijetiti, zašto bih onda ja?” Uroš je vidno pokazao entuzijazam dajući ovu izjavu.