Glumac Momčilo Otašević se ponovno našao pred oltarom, ovaj put u ulozi mladoženje u popularnoj seriji “Kumovi”. Na službenoj Instagram stranici serije najavljuje se sretan događaj u životu likova Janka i Luce, koje glume Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev, koji će konačno izreći sudbonosno “da”.

“Očekuje se veliko slavlje u Zaglavama nakon brojnih ljubavnih izazova. Luce i Janko konačno će stati pred oltar”, stoji na Instagram stranici “Kumova”, uz objavljene slike s snimanja te scene.

  • U privatnom životu, glumac Momčilo Otašević jednom je zakoračio pred oltar sa glumicom Jelenom Perčin, s kojom ima dvoje djece, ćerku Mašu i sina Jakšu, ali brak nije potrajao. Otašević je otkrio koliko mu je bilo teško nakon razvoda i kako se nosio s tim izazovom.

“Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je to kraj svijeta. No, razmišljajući o tome, shvatio sam da je možda to i najbolje za sve i tražio najbolje rješenje za djecu. Nisam imao vremena za očajavanje. Sada se trudim misliti pozitivno i organizirati se najbolje što mogu u novonastaloj situaciji. Promjena je teška, ali sada su djeca na prvom mjestu”, izjavio je Otašević nakon razvoda. Rođen na Cetinju, Momčilo posebno uživa kada je sa svojom djecom u tom gradu.

“Za mene je najveće zadovoljstvo boravak na Cetinju, kod roditelja i na moru. Tamo sam shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može trčati i skakati. Moji roditelji, mama Nada i tata Duško, kažu mi da je Maša ista ja, ako ne i gora. Trudim se poticati njezinu radoznalost i aktivnost. Redovito idemo na trambolin ili se penjemo. Često smo aktivni, ako nemamo drugog izbora, odemo u park. U autu uvijek imam rekete za tenis, stolni tenis i badminton te najmanje tri lopte jer nikad ne znam što će im pasti na pamet”, podijelio je glumac Momčilo Otašević za Blic.

BONUS TEKST

Momčilo Otašević, popularni glumac, rođen je na Cetinju. Od djetinjstva je pokazivao interes za glumu, a ljubav prema umjetnosti razvijao je kroz školovanje i kasnije kroz profesionalni rad.

Nakon završene srednje škole, Otašević je odlučio posvetiti se glumi i upisao je Akademiju umjetnosti u Novom Sadu, gdje je stekao formalno obrazovanje koje mu je pomoglo u izgradnji karijere. Svoje prve korake na glumačkoj sceni napravio je u lokalnim kazalištima, gdje je brzo privukao pažnju svojim talentom i predanošću.

Njegova profesionalna karijera dobila je zamah kada je počeo dobivati uloge u televizijskim serijama i filmovima. Momčilo je brzo postao prepoznatljivo lice na domaćoj glumačkoj sceni, a njegov talent i angažman naišli su na pohvale kritike i publike.

Jedna od značajnih uloga koja ga je proslavila bila je uloga Janka u popularnoj seriji “Kumovi”. Ova serija donijela mu je široku popularnost i omogućila mu da pokaže svoj glumački raspon i vještinu.

Unatoč uspjehu na malim ekranima, Momčilo Otašević nije zapostavio kazalište. Nastupao je u brojnim predstavama te je svojim izvedbama oduševljavao publiku diljem regije.

Osim što je uspješan glumac, Momčilo je i posvećen otac. Iako je privatni život često izvan javnog oka, poznato je da ima dvoje djece, ćerku Mašu i sina Jakšu. Iako je doživio i izazove na osobnom planu, Momčilo se trudi biti prisutan i podržavati svoju djecu u njihovom odrastanju.

Kroz svoj rad i angažman, Momčilo Otašević ostavlja trajan pečat na domaćoj glumačkoj sceni. Njegova predanost umjetnosti i talent čine ga jednim od najcjenjenijih i najomiljenijih glumaca u regiji.