Kada si javna ličnost gotovo da  je neizbježno da će se i tvoja djeca u nekom trnutku u životu pojaviti u  u medijima,i postati veoma poznate i javnosti interesantne osobe .   Sin Dragane Mirković, Marko, dugo se sakrivao od očiju javnosti , i nije htio nikako da se javno eksponira , a o njegovom ličnom životu nije se mnogo otkrivalo.

 

 

 

Međutim, to se promijenilo kada je počeo dijeliti privatne fotografije na svom Instagram računu. Za razliku od toga, Veljko, naslednik Cece Ražnatović, javnosti je predstavljen kao mali, prateći majku na nastupima. Kao odrastao čovek i uspešan sportista, pojavljivao se na televiziji i uvek je bio u vezi sa novinarima. Kada je u pitanju njihov način života, postoji oštar kontrast između njih dvoje. Veljko sa suprugom Bogdanom i dva sina Željkom i Krstanom živi u Titelu i aktivno se bavi boksom. U međuvremenu, Marko, sin folk pjevača i preduzetnika Tonija Bijelića, živi neženjački život u Beču. Ima duboku ljubav prema brzim automobilima, i kao rezultat toga, posjeduje više vrhunskih vozila koja se čuvaju u njegovoj garaži.

 

 

 

 

Nedavno je objavljeno da se upisao na renomirani SAE institut da studira medije, audio i filmsku produkciju. Uprkos očevom angažovanju na istom polju, ostaje nejasno da li namerava da nastavi sličnu karijeru. Uprkos tome, Veljko i Marko daju prednost svom fizičkom izgledu i njegovanju. Ova dva sina naših voljenih pjevača služe kao vrhunski primjeri šta znači brinuti se o sebi. Pozivamo vas da svoje mišljenje podijelite s nama u anketi: za koga smatrate da je uzorniji gospodin?