Dok njena starija sestra Atina nije previše aktivna na društvenim mrežama, Nika Tošić, ćerka Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, ima značajno praćenje od nekoliko hiljada vršnjaka na raznim društvenim mrežama. Prisećajući se prošlosti, prisećamo se kako je najmlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića sa ocem i sestrom učestvovala na takmičenjima u kucanju uskršnjih jajima i koliko je bila preslatka.

 

 

 

Međutim, sada je procvjetala u zadivljujuću 14-godišnju mladu damu. Nedavno je odlučila još jednom posvijetliti svoje guste, valovite pramenove, a ljudi oko nje jednoglasno su se složili da joj novi izgled dobro nadopunjuje, što ukazuje da su daljnja eksperimentiranja nepotrebna. Mnogi su primetili da Nika upečatljivo podseća na pevačicu, uprkos ranijim tvrdnjama da je ona pljuvana slika Duškove sestre Katarine. Uz to, nemoguće je previdjeti da je Karleuša primamljiva nasljednica koja je od majke naslijedila oko za fotografiju. Na fotografijama Nikin lik je tačno ogledalo Jeleninog, sa istim napučenim usnama i sve.

 

 

 

 

 

U kratkom vremenskom periodu, ćerka renomiranog vokala i prosperitetnog fudbalskog trenera doživela je izuzetnu transformaciju. Njeni vršnjaci su stalno zapanjeni evolucijom tinejdžerke, posebno nakon objavljivanja njenog najnovijeg videa. U ovom videu odlučila se za romantični komad brenda “Victoria’s Secret”, pokupivši mnoštvo komplimenata.
Jelena Karleuša, Nikina majka, poznata je po svojim oštrim komentarima na društvenim mrežama. S druge strane, Nika, njena kćerka, ne dijeli istu reputaciju. Čak i suočena sa negativnim komentarima, Nika ostaje pribrana i staložena, ili reaguje na to mirno ili jednostavno ignoriše. To joj je izazvalo široko priznanje javnosti.