Jelena Gavrilović uskoro će se venčati. Rekla je “da” biznismenu Dariju, svom dugogodišnjem partneru. Pripreme za venčanje će nesumnjivo biti pomalo zahtevne, ali jedna stvar koja Jeleni neće izazvati nikakav stres je gubitak kilograma kako bi se savršeno uklopio u njenu haljinu.

 

 

 

Zadivljujuća glumica već nekoliko godina posvećena je održavanju zdravog načina života koji uključuje pridržavanje određene dijete. Iako se uzdržava od određenih namirnica, uživa u slatkim poslasticama. Osim toga, otkrila je nekoliko tehnika koje ne samo da poboljšavaju nečije blagostanje, već i pomažu u skidanju neželjenih kilograma. Način na koji ona izgleda proizvod je i pravilne ishrane i fizičke vežbe. Što se njega tiče, on preferira hranu koja se smatra zdravom i nastoji da konzumira namirnice organskog porekla. U jednom konkretnom slučaju, Jelena je artikulisala primarnu hranu koju osobe koje žele da izgube kilograme moraju da eliminišu iz svoje ishrane. Osim toga, dala je posebne smjernice kojih se moraju pridržavati kako bi postigli optimalne i ekspeditivne rezultate.

 

 

 

 

 

Jelena Gavrilović je multitalentovana ličnost, koja poseduje veštine glume, pevanja, manekenstva i plesa. Pozorišnu karijeru započela je u rodnom Lazarevcu dok je pohađala osnovnu i srednju školu. Tokom akademskih godina glumila je u renomiranom Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Gavrilović je kasnije igrao glavne uloge u raznim mjuziklima, uključujući “Kosu” u Ateljeu 212 i “Masti” u Pozorištu na Terazijama u Beogradu.

 

 

 

 

U srpskom filmu tumačila je Mariju, jednu od glavnih likova. Pored toga, Gavrilović je kao takmičar učestvovao u televizijskoj emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”. Branislav Mojićević plasirao se na četvrto mesto u finalu, ali su mnogi gledaoci uživali u njegovom imitiranju popularnih ličnosti poput