Izuzetnu sposobnost Jelene Đoković da se poveže sa drugima osetili su svi prisutni na balkonu Vijećnice. Ne tako davno, imali smo sreću da svjedočimo nevjerovatnom slavlju naših sportista na istom mjestu. Ova nezaboravna prilika ostavila je dubok utisak na sve one koji su imali sreće da prisustvuju, ostavljajući trajan utisak u njihovim srcima i umovima. Brojni pojedinci su se javili da pokažu svoju zahvalnost i pruže podršku našoj košarkaškoj reprezentaciji, koja je ostvarila izuzetan uspjeh osiguravši srebrnu medalju na renomiranom Svjetskom prvenstvu.

Među istaknutim ličnostima na balkonu su bile i proslavljene sportske ličnosti, među kojima je i uvaženi Novak Đoković, izuzetan osvajač zlatne medalje i u košarci i u tenisu, koji je nedavno trijumfovao na prestižnom US Open turniru. Osim toga, publika je svjedočila i zadivljujućem prisustvu naših vlastitih košarkaša, koji su prvi istupili, ponosno pokazujući svoje izuzetne vještine i posvećenost pred obožavanom publikom.

Teniser koji je nadaleko poznat kao najbolji na svijetu dospio je u centar pažnje dok je nekontrolisano puštao suze, prizor kakav do sada nije viđen, kao reakcija na preovladavajući aplauz gledalaca. Ne samo da su mu na balkonu pružili utehu i zagrljaj njegov stručni tim, Beogradski sindikat i Dream team, već mu se i supruga Jelena pridružila da mu pruži utehu.

Tokom čitavog događaja, Jelena je posmatrana sa stalnim osmehom na licu, a kad god bi Novak pokazao svoju strast, ona bi ga tešila nežnim i čvrstim zagrljajem, ostavljajući neizbrisiv trag na sve prisutne. Bez sumnje, preuzimanje uloge žene muškarcu ogromne moći i uticaja predstavlja ogroman izazov. Tokom intervjua koji se bavio njenim ličnim životom, Jelena Đoković je otkrila da mu je vaspitanje njenog supruga usađivalo želju za privrženošću, priznanjem i osećanjem superiornosti, dok su se njene težnje značajno razlikovale.