Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, često se suočava sa različitim reakcijama kada je u pitanju njen izbor odeće. Vremenom je, međutim, postala otporna i više ne dozvoljava da mišljenja samoproglašenih stručnjaka ili negativnih pojedinaca utiču na nju. Iako modni analitičari mogu imati različita gledišta, svi se slažu oko jednog ključnog aspekta: Jelenin smisao za modu vođen je isključivo njenim ličnim preferencijama. Novakova impresivna karijera je potkrijepljena čvrstim dokazima, koji pokazuju njegove nepokolebljive uspjehe na raznim takmičenjima.

U novije vrijeme, njegovi izvanredni nastupi ne samo da su ostavili trajni utisak, već su i učvrstili njegovu poziciju ogromne snage u svijetu sporta. Igrom slučaja, pažnju medija privukla je i njegova supruga Jelena, koja je dobila velike pohvale zbog svog besprekornog osećaja za stil. Njen izbor garderobe, koji se sastoji od sofisticiranog poslovnog odijevanja, poput bež kombinezona sa crnim prugama, puf rukava i svijetložutih haljina otvorenih ramena s džepovima na bokovima, izazvao je ogromno divljenje publike.

Jelena se u ovim stilizovanim kombinacijama oseća izuzetno prijatno i namerava da nastavi da prihvata sličan modni pristup iu budućnosti. S vremena na vrijeme, žena koju Novak smatra svojim posebnim saputnikom, a koja je majka dvoje male djece, kao i predsjednica cijenjene Novak Đoković fondacije, ima priliku da izađe iz svoje uobičajene garderobe i odluči se za rastezljivu haljinu ukrašenu divnim uzorcima trešnje.

Upravo je to bio slučaj na posebnom događaju na kojem su se proslavljali uspjesi i srebrnih i zlatnih košarkaša, a ona je prisustvovala uz svog partnera, očaravši cjelokupnu publiku. U posljednje vrijeme primjetan je pad redovnosti debitovanja svježih proizvoda na tržištu. Međutim, usred ovog trenda, intrigantno je primetiti da se Jelenin asortiman atletskih odevnih predmeta stalno širi.