Jeff Bezos, nadaleko poznat kao najbogatija osoba na svijetu, i njegova partnerka Loren Sanchez, koja nije samo novinarka, već i talentovani voditelj i vješt pilot, uspostavili su neraskidivu vezu otkako je njihova ljubavna veza koja je u javnosti izašla na vidjelo. Zanimljivo je da je temelj njihovog odnosa izgrađen na činu nevjernosti obje uključene strane.

Odlučujući se za raskošan odmor, bračni par odabrao je slikovitu hrvatsku obalu kao svoju destinaciju, renomirano žarište koje često posjećuju poznate ličnosti poput Katy Perry i Orlanda Blooma. Ove godine, Loren, koja se prethodno suočila sa oštrim kritikama zbog svoje odluke da se podvrgne plastičnoj operaciji, odlučila je da otvori svoj privatni život u dugo očekivanom intervjuu.

Unutar ovog razotkrivajućeg razgovora, uronila je u zamršene detalje svoje romantične veze s jednom od finansijski najprosperitetnijih osoba na planeti. U članku koji je objavio The Wall Street Journal objavljeno je da je Loren Sánchez izrazila svoju duboku zahvalnost na druženju i zajedničkim naporima koje dijeli sa Jeffom Bezosom. Trenutno, oboje su angažovani u raznim poduhvatima, a Bezos pomaže Sančezu u stvaranju knjige, a takođe joj pomaže da dobije pilotsku dozvolu. Njihov odnos seže dalje od pukih profesionalnih interakcija, jer često lete zajedno i učestvuju u zajedničkim treninzima, što dovodi do značajnog vremena provedenog u prisustvu jednog drugog. Sánchez je sa entuzijazmom opisao svoje iskustvo života sa Jeffom Bezosom kao slično svakodnevnom pohađanju MasterClass-a.

Smatrala je da je Bezosov uvid u menadžment posebno poučan, ističući jedan vrijedan savjet koji joj je duboko odjeknuo. Prema Sanchezovim riječima, Bezos je naglasio važnost omogućavanja drugima da prvi govore tokom sastanaka, jer to omogućava da se iznesu različita mišljenja bez ikakvog nepotrebnog uticaja. Ovaj pristup podstiče inkluzivniju i sveobuhvatniju diskusiju, što u konačnici dovodi do boljeg donošenja odluka.