Vladimir Vuksanović, renomirani model iz Srbije, svojevremeno je bio nadaleko poznat kao neverovatno šarmantan neženja. Osim toga, stekao je reputaciju veštog zavodnika, uspevši da osvoji i slavnu pevačicu Cecu. Međutim, njegov ljubavni život se preokrenuo kada je odlučio da raskine veridbu sa Natašom Bekvalac. Ubrzo nakon toga, slučajno je ponovo naišao na ljubav, ovaj put sa Dahianom iz Dominikanske Republike koja oduzima dah.

Par nije gubio vreme da se venča i sada dele radost podizanja dvoje prelepe dece, Valentina i Teodora. Vladino zadovoljstvo bračnim životom evidentno je kroz njegove česte objave na društvenim mrežama, gde s ponosom pokazuje svoju obožavanu porodicu i neospornu privlačnost svoje voljene supruge, koju s ljubavlju naziva svojom boginjom. Za mnoge je prirodno da se zapitaju zašto ne? Bez obzira na dugotrajno žaljenje zbog njegove prethodne veze, jasno je da je Vladimir Vuksanović nesumnjivo otkrio pravu sreću sa Dahianom.

Vuk Kostić je izuzetno talentovan glumac koji je nastupio kao jedna od vodećih ličnosti srpske glumačke scene, predstavljajući novu generaciju izvođača. Njegova izuzetna sposobnost da utjelovljuje različite likove i njegova nepokolebljiva posvećenost svom zanatu doveli su ga do neviđene popularnosti. Osim njegovog neospornog šarma, evidentno je da je Vuk od svoje porodice nasledio duboko ukorenjenu strast prema umetnosti.

Njegov otac, Mihajlo Kostić Pljaka, renomirani je zanatlija koji je svoje neprocenjivo umeće preneo na Vuka, dodatno obogativši njegov umetnički put. Vukov put u industriji zabave započeo je u mladosti, gde je pokazao svoj talenat i u pozorištu i na televiziji. Upravo je njegov zadivljujući portret u uticajnom filmu “Rane” davne 1998. u početku privukao pažnju publike, ostavivši neizbrisiv trag u njihovim srcima.