Nakon trijumfa Aleksandra Nikolića prethodne sezone, bilo je neizbježno da će se rasprave vrtjeti oko njene pobjede. Dejan, njen bivši partner, otvoreno je odlučio razgovarati o njenom sudjelovanju i osvajanju prvog mjesta, osvrćući se pritom na brojne glasine koje su počele kružiti u javnosti. Sama Aleksandra je za to vreme svoj uspeh pripisivala i vezi sa Dejanom.

Nadalje, Dejan se nije suzdržavao kada je govorio o bivšoj supruzi Dalili Dragojević i njenoj televizijskoj emisiji, a s druge strane iskazao je naklonost i buduće planove sa svojom sadašnjom djevojkom. Dejanova sreća i ljubav prema Jovani su bili očiti, jer ne pokušava prikriti svoje emocije. Odmaknuvši se od prošlosti, Dejan potvrđuje da nema nikakav animozitet prema Dalili ili Aleksandri. Vjeruje da ga je sve što se dogodilo oblikovalo u osobu kakva je danas.

S osmijehom na licu Dejan govori o svom odnosu s Jovanom i je li spreman s njom napredovati u sljedeću fazu. Iako još nisu u zajedničkom životu, Dejan izražava želju da prvo žive zajedno, postupno i sređeno. Iako prave planove, on također cijeni spontanost života. Dejan naglašava da nema nikakvu obavezu i nastavlja razgovarati o vjerskim implikacijama braka, s obzirom na Jovaninu kršćansku vjeru.

U širem smislu, očekuje se da se pridržava načela islama i prakticira šerijatsko pravo. “Međutim, vrijedno je napomenuti da brojni brakovi sklopljeni prema šerijatskom pravu završavaju razvodom, što me navodi da dajem prednost pronalasku nekoga tko me iskreno voli i dopušta mi slobodu da slijedim svoje želje. Vjerujem da ako oboje poštujemo i podržavamo autonomiju drugoga, možemo izbjeći nepotrebno uplitanje drugih.” – Dejan je to kratko izrazio u intervjuu za Srbiju danas.