Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pevačica i medijska ličnost, nadaleko poznata po svojoj kontroverznoj reputaciji i upečatljivim nastupima tokom svoje slavne karijere. Uz nekoliko uspješnih albuma, singlova i kolaboracija pod svojom pažnjom, Karleuša je diverzificirala svoj muzički domet pjevajući u različitim žanrovima poput pop, R&B i dens muzike.

 

 

 

Poznata je po svojim odvažnim modnim izborima, provokativnim glumačkim postupcima i otvorenošću na društvenim mrežama. Uprkos njenoj nedavnoj odluci da prekine sa Iks-om (bivši Twitter), Karleušin povratak na platformu potaknuo je lansiranje njena dva najnovija albuma, “Alfa” i “Omega”. Promotivni spotovi i marketing za ove albume se proizvode sa futurističkim temama. U slučaju bilo kakvih poteškoća, slobodno me kontaktirajte, a ja ću vam pomoći kao Batman u Gotham Cityju.

 

 

Molimo preuzmite odgovornost i osigurajte nesmetan rad JK KULT 24/7. Jelena Karleuša oglasila se na Tviteru kako bi razjasnila glasine oko njenog supruga Duška Tošića. Društvene mreže vrvjele su spekulacijama da Tošić planira vjenčanje s pjevačicom Inom. Međutim, Karleuša se lično osvrnula na ove glasine i oštro demantirala bilo kakvu romantičnu vezu između njenog supruga i Ine. Izvinila se ako je bilo zabune ili nelagode izazvane ovim glasinama. Poznato je da Jelena i Duško već više od godinu dana nisu u naboljim odnosima. Od kako je jevačica objavila da se njih dvoje razvode , više se nisu oglašavali na tu temu , pa je njihov status do sada nepoznat javnosti .Karleuša, poznata po svom javnom liku, ranije je dospela na naslovne strane jer je objavila snimak sudskog postupka u kome je bila opozicija pevačici Svetlani Ceci Ražnatović.