Barovi u kojima Rade Lacković nastupa stalno su puni entuzijastičnih posjetitelja, što je trend koji traje od njegova prvog pojavljivanja. Nekada je nosio cijenjenu titulu najskupljeg neprofesionalnog pjevača u dijaspori. Pjevanje za njega nije samo razonoda; to je njegova jedina težnja. Od 1989. godine u sretnom je braku i ponosni je otac sina i kćeri te brižni djed dvoje djece. Tijekom opsežnog intervjua Rade se osvrnuo na svoje skromne početke, dragu obitelj, cijenjene kolege, a dotaknuo se i Zorice Brunclik i neprocjenjivih savjeta koje je davala.

  • Pjevači su izrazili svijest da publiku ne mogu varati unedogled, iako su to u nekoliko navrata uspjeli. Istaknuli su nedostatak poroka, suzdržavanje od pušenja i gaziranih pića te ograničavanje pretjeranog pričanja zbog njegove iscrpljujuće prirode u odnosu na pjevanje. No, kako te večeri nisu nastupali, iskoristili su priliku i ispričali anegdotu o Zorici Brunclik koja ih je naučila vrijednu lekciju. Tijekom zajedničke turneje, Zorica je izrazila zabrinutost da previše priča prije nego što mora pjevati. Pjevačica je znatiželjna pitala zašto je to bitno. Zorica je objasnila da je pričanje štetnije za glasnice nego pjevanje, a tu lekciju je pjevačica u međuvremenu primila k srcu. Izrazili su ogromnu zahvalnost Zorici na vrijednim savjetima o njezi glasnica.

Upravo zato, na mojim nedavnim nastupima na raznim mjestima, poput kluba, vlasnici lokala bi mi prišli usred pjesme i izrazili svoje divljenje i zahvalnost, ali i pitali koliko dugo ću nastaviti pjevati uz prethodnu pjesmu. snimljene staze. Pažljivo bih slušao njihove riječi i onda ih zamolio da ponove. Kad bi spomenuli “playback”, šaljivo bih odgovorio stavljanjem mikrofona blizu njihovih usta, dopuštajući da se čuje njihov vlastiti glas (smijeh). Kao odgovor bi uzviknuli: “Pa tako se pjeva uživo?!” i nastavi me obasipati nježnošću.

  • Srećom, moj je glas ostao snažan i pouzdan, zadržavši svoju kristalno jasnu jasnoću, čistoću i besprijekornu intonaciju. Rođena 29. lipnja 1955. u Čačku, Srbija, Zorica Brunclik poznata je folk pjevačica iz Srbije koja je ostavila trajan utjecaj na glazbenu industriju u bivšoj Jugoslaviji i širem balkanskom području. Zorica, koja je svoj profesionalni put započela u mladosti, proslavila se u živahnim desetljećima 1970-ih i 1980-ih. Poznata po svom snažnom vokalnom umijeću, iskrenom izvođenju melodija i opsežnoj zbirci pjesama koje obuhvaćaju različite folklorne žanrove, osvojila je srca mnogih. Među njezinim repertoarom poznatih pjesama zapaženi su hitovi poput “Kafanska pevačica”, “Otkopčano jeleče”, “Kada bi mi pitali”, “Bolečiva si ti”, “Ne diraj mi sina”, “Zvoni zvonce izfičniče” i brojni. drugi. Zorica Brunclik poznata je po svom dinamičnom scenskom nastupu i gostovanju na koncertima diljem regije.

Njezini nastupi uživo stalno privlače prepune publike, a publika uživa u njezinom strastvenom izvođenju i iskrenim izvedbama pjesama. Zorica Brunclik, osim uspješne glazbene karijere, nastupila je iu brojnim filmovima i televizijskim serijama, proširivši svoj doseg na razne sfere industrije zabave. Zorica Brunclik je svojim bogatim iskustvom i neospornim talentom zadržala status jedne od najomiljenijih pjevačica narodne glazbe na Balkanu, a njene pjesme nastavljaju odjekivati ​​među ljubiteljima ovog žanra.