Veljko Ražnatović je na svom Instagram nalogu svojim pratiocima objavio da on i njegova supruga čekaju treće dete, koje bi trebalo da se rodi na proleće. Par je presrećan zbog ove vesti, ali malo ko je upućen u priču o tome kako su se Veljko i Bogdana Ražnatović prvi put upoznali. Ženu Veljkovih snova otkrila je niko drugi do njegova sestra Anastasija Ražnatović.

 

 

 

Na odmoru na Kopaoniku Cecina ćerka upoznala se sa Bogdanom i odmah u njoj prepoznala savršenu paru za svog brata. Anastasija preuzima zasluge za ključnu ulogu u susretu para, navodeći da je ona ta koja je prvobitno prišla Bogdani i pohvalila njenu lepotu. “Ti si prava”, rekla joj je, “za mog ludog brata koji treba da se smiri.” Ovim riječima kuma ove veze postavila je pozornicu za ljubavnu priču koja će trajati cijeli život. Veljko i Bogdana bili su zatečeni onim što se upravo dogodilo. Međutim, Veljkovo čuđenje nadmašilo je Bogdanino kada je primetio da nije odmah krenula za njim. Prema Anastasiji, ona prepričava prošli razgovor u kojem je jedna djevojka tvrdila da ne poznaje određenu osobu. Međutim, kada su se kasnije upoznali, devojka je počela da ga maltretira, što ga je iznenadilo jer je navikao da dobija pažnju žena.

 

 

 

 

Anastasija je zatim intervenisala tokom njihovog kasnijeg susreta rekavši devojci da se opusti, što je dovelo do toga da su se njih dvoje poljubili i nikada se više nisu rastali. Veljko i Bogdana su roditelji dva sina. Iskustvo roditeljstva potpuno je transformisalo Cecinu naslednicu. Prošlo je šest godina otkako me niko nije video u javnosti, što svako može potvrditi. Retko izlazim, a nikad u kafane. Umjesto toga, radije pozivam bliske prijatelje i porodicu u svoj dom za važne prilike da proslavimo i uživamo. Odlazak u kafane ne priliči oženjenom muškarcu s djetetom i sportisti. Imam dva treninga dnevno, jedem zdravu ishranu i prioritet dajem odmoru. Ovaj stil života je moja strast i ono čemu posvećujem svoje vrijeme. Kad ne treniram ili ne provodim vrijeme sa svojom porodicom, uživam u poljoprivredi. Zadovoljan sam svojim jednostavnim, porodičnim i sportskim načinom života i ne bih želio drugačije. Nedavno sam najavio da će moj treći sin imati tradicionalno srpsko ime, jer sam ponosan na svoje nasleđe.