Ivana Dudić, poznata glumica,za medije je ispričala da je  prije nekoliko godina doživjela veoma traumatično iskustvo koje je na nju ostavilo trajne posljedice. Zajedno sa svojim partnerom ,Ivana je  učestvovala u saobraćajnoj nesreći , tačnije  u sudaru dva vozila, koji je bio emocionalno mučan.

 

 

 

Čuvajući to u tajnosti puna dva mjeseca, suzdržavao sam se da to uopće ne spomenem. Razlog je taj što tokom saobraćajne nesreće fokus treba biti isključivo na oporavku partnera, posebno ako je nepomičan. Kao glumac, nisam mogao da se fokusiram na svoj posao u prvom mesecu. Umjesto toga, bila sam prisutna kao majka, osiguravajući da je moj partner dobro i bila tu za njih kad god im trebam. Misli su mi bile zaokupljene uspjehom sljedeće operacije i jednostavno je bilo pitanje preživljavanja tih teških trenutaka. Ovo je glumica podijelila u podcastu “Poster”. Kad god se pojave te okolnosti, pojedinci imaju tendenciju da se ponašaju neuredno.

 

 

 

Bez sumnje, to su bili najduži periodi dana i noći s kojima sam se susreo. Za to vrijeme bili smo nepokretni pet-šest sati dok smo čekali pomoć. Nažalost, u blizini nije bilo dostupnih lokacija koje bi nam pomogle. Naša lokacija je bila relativno nepristupačna, a svaka pomoć se morala pružati pješice, što je bio dugotrajan proces. Ivana Dudić, kojoj je saobraćajna nesreća zauvek promenila život, prolila je suze dok je pričala o iskušenju.

 

 

 

 

Ivana Dudić,  je privukla značajnu pažnju javnosti svojim eksplicitnim scenama u seriji Crveni mesec, gde je glumila uz Miloša Đurovića, otkrila je kako je njen romantični partner reagovao na snimanje intimnih scena. “Nesumnjivo, zahtjevi za partnerstvom glumcu ili glumici prelaze granice tipične veze. Glumački zanat je daleko od običnog i oni koji se njime bave nisu kao svi ostali. Međutim, oni koji uđu u vezu sa glumcem ili glumicom moraju pristati na određene nivoe slobode, doduše uslovne, kako to može zahtevati scenario.Ivana izražava uverenje da se sva pitanja između partnera u ovoj delatnosti mogu rešiti zajedničkim dogovorom.