Poznata pevačica Goga Sekulić doživela je veliku tragediju u svom životu. Kada se 2013. udala za Igora Ramovića, vjerovala je da je konačno pronašla pravu sreću. Međutim, borba njenog muža sa rakom bila je kratkog veka, a on je preminuo samo dva meseca nakon njihovog venčanja i pevačica je ostala sama . To je na nju ostavilo neizbrisiv trag i nikada se nije potpuno oporavila. Ubrzo nakon vjenčanja, Igor je osjetio nelagodu u stomaku i morao je potražiti medicinsku pomoć.

 

 

 

Nakon pregleda, dijagnosticiran mu je rak debelog crijeva za koji je bila potrebna operacija od 20.000 eura. Nažalost, bolest je napredovala tako brzo da nije bilo šanse za medicinsku intervenciju. Tokom svoje bolesti, Goga je ostala uz njega do samog kraja, razgovarajući o zajedničkoj budućnosti, uključujući i medeni mjesec nakon njegovog oporavka. Nažalost, Igor je preminuo dok je bio u njenom naručju, uprkos njenim naporima da ga ohrabri. Goga se priseća da je, dok je držala pokojnog supruga, došlo do blagog pomeranja. Odvajanje duše od fizičkog tijela potvrdili su medicinski stručnjaci koji su se bavili slučajem. Za Gogu je gubitak muža bio dodatno otežan finansijskim teretom sahrane i neizmirenim troškovima. Igorova smrt me ostavila potpuno samu. Uprkos proteklom vremenu, još uvijek se borim da platim njegove medicinske račune. Nismo štedjeli novca tražeći liječenje od najuglednijih svjetskih medicinskih stručnjaka kako bismo mu spasili život, ali svi naši napori bili su uzaludni. Pevačica je 2014. otkrila da je lično preuzela sve bolničke račune. Smrt njenog supruga ostavila je Gogu Sekulić da se nosi sa nizom poteškoća.

 

 

 

 

Majka Igora Ramovića predstavila je jednu od prepreka sa kojima se Sekulić suočio kada joj je zabranjeno da učestvuje na godišnjem odavanju počasti. Kako bi odala počast svom dragom, Sekulić je dvije sedmice prije roka organizovala parastos zbog toga što je njena svekrva dobila stan u kojem su estradna umjetnica i Igor živjeli, a koji je naslijeđen od Igorove bake i izazvao njihove nesuglasice. Nakon raskida dosadašnje veze, Goga je ponovo obradovala Uroša Domanovića. Njih dvoje su u svoje živote dobili sina, ali su na kraju odlučili prekinuti svoj šestogodišnji brak. U početku je njihova veza na daljinu funkcionisala bez problema, Goga je povremeno putovala u Švajcarsku, a Uroš u Srbiju. Ipak, njihov aranžman je postepeno počeo negativno utjecati na njihovu vezu. Uprkos odsustvu ljubomore ili spoljne uključenosti, njihove česte nesuglasice postajale su sve uobičajenije. Komunikacija između njih dvoje se stalno pogoršavala, što je na kraju dovelo do njihove zajedničke odluke da prekinu brak.