Kalina Kovačević – Ćaldović, srpska glumica, rođena je u Beogradu 22. novembra 1983. godine. Umetnički talenat i ljubav prema muzici Kalina je nasledila od svojih roditelja, Ljiljane Blagojević, poznate glumice, i Siniše Kovačevića, istaknutog dramskog pisca i profesora. na Akademiji umetnosti.

 

 

Završila je muzičku školu i osposobila se za sviranje klavira. Kalina je diplomirala i na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, gde je bila u istoj klasi sa Marijom Karan i Nadom Macanković, njenim koleginicama. Prvi put se pojavila na televiziji u televizijskom filmu “Mala šala” 1991. Pored toga, igrala je ulogu devojčice u kratkom filmu “Beži, zeko, beži” 2003. Njena sestra je nedavno privukla pažnju medija jer je polarna suprotnost talentovanoj glumici: ima crnu kosu i privlačna je, ali nije umjetnički sklona. Kao jedino dete Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića, Kalina ima izuzetnu vezu sa rodbinom. Nedavno se na Kalininom Instagram profilu pojavila žena sa crnom kosom.

 

 

 

Kalina je podijelila fotografiju sebe i svoje sestre, koja vjerovatno potiče iz šire porodice, kako bi pokazala njihovu blisku vezu uprkos fizičkim razlikama. Glumica i njena sestra mogu se videti kako toplo poziraju ispred kuće u vojvođanskom stilu, koja je možda porodična vikendica koju njihovi roditelji posećuju radi odmora i mira. Kalina često provodi vreme u vikendici sa ćerkama iz prethodnih brakova, Mionom i Anikom. To je mjesto gdje se vikendaši mogu opustiti, uživati ​​u ljepoti prirode i uživati ​​u kvalitetnom vremenu sa svojim najmilijima. Kalina Kovačević cijeni vrijeme koje provodi sa sestrom kada posjećuju Surduk kraj Dunava.