Glumac Lazar Ristovski je proteklih dana glavna tema u medijima, zbog svog razvoda od bivše supruge i veze sa 39.godina mlađom djevojkom . Lazar Ristovski, renomirani glumac,jučer je proslavio svoj rođendan i tom prilikom  napunio 71. godinu. Povodom ove prekretnice, na svom Instagram nalogu podelio je zadivljujuću anegdotu. Glumac je odlučio da kameru usmjeri direktno na svoje lice, obraćajući pažnju na njegove crte lica, uključujući bore. Zatim je nastavio da snima sebe dok je izgovarao riječi “U redu, sam, ha?” Kako se i očekivalo, oglasila se njegova devojka, 39 godina mlađa Anica Lazić, koja je prenela iskrenu poruku.

 

 

 

Za ime Lazar, čije je značenje “Bog pomaže”, priča se da je božansko biće poslano u pomoć čovečanstvu. Ovo uvjerenje je ono za koje smatram da je istinito. Vi ste šampion, dobročinitelj i najveći umjetnik našeg vremena. Vi ste vječni kreator koji njeguje život, a život vas zauzvrat obožava. Vi ste zaštitnik, optimista, patriota, hrabar i hrabar. Vi ste dragi prijatelj, osoba široke svijesti i dobrog srca. Prije nego što sam te poznavao, bio sam zadovoljan svojim životom, ali sada si udvostručio moju sreću. Svaki dan proveden s tobom je blagoslov, a ti si osvijetlio moj život u svakom pogledu. Volim te takvu kakva jesi. Anica je, sa emotikonom srca na kraju, napisala ove riječi. Anica Lazić je poznata glumica koja se pojavljuje u popularnim emisijama kao što su “Popadija” i “Dream Team”, ali joj je gluma samo hobi. Njena prava strast leži u psihologiji.

 

 

 

 

Na Anicinom Facebook profilu stoji da je školovanje završila na više institucija. Završila je Treću beogradsku gimnaziju i muzičku školu, da bi konačno završila studije na Univerzitetu u Padovi na odseku za psihologiju. Čini se da Anica, koja ima strast i za glumu i za psihologiju, također duboko cijeni putovanja, o čemu svjedoče njene česte objave na društvenim mrežama. Često sa svojim pratiocima dijeli zapanjujuće poglede i iskustva sa svojih putovanja. Njihov javni debi kao par bio je u Firefly studiju.