Dejan Pantelić oprostio se od svojih gledalaca u januaru ove godine u finalnoj epizodi “150 minuta”. Odjavljujući se, izgovorio je sljedeće riječi: „Neću više ponavljati, pa zapamtite da se držite Prve i programa ‘150 minuta’. Ukrstićemo se još jednom.

 

 

Popularni TV voditelj potom je objavio da se povlači iz svijeta emitovanja, čime je zapravo okončana tridesetogodišnja karijera. Iako je nagovestio da možda još nije u potpunosti završio sa televizijom, nedavno je otkriveno da Dejan Pantelić ima novo zanimanje. Dejan Pantelić nedavno je otkrio strast prema televiziji i režiji i jasno je da mu ovo zanimanje dobro stoji. Njegov trenutni televizijski poduhvat je sa B92, a osoblje ga je toplo prihvatilo. Nedavno objavljen video iz ureda direktora pokazuje da Deki napreduje na novoj poziciji. Na snimku se vidi da je Deki u odličnom stanju i da potpuno uživa u novoj ulozi, kao i druženju sa novim timom.

Dejanu je 2012. godine dijagnostikovana opasna bolest. Borba koja je uslijedila bila je puna izazova i neizvjesnosti. U prethodnom intervjuu za našu publikaciju, voditelj je otkrio da je tražio utjehu u vlastitim mislima, zamišljajući budućnost koju je previše vrijedna da bi je izgubio.

 

 

 

U tim trenucima misli mi je obuzela moja porodica, posebno moja mala djeca koju nažalost nisam još uvijek izveo  na pravi put. Vukašin, moj sin, i Lana, moja ćerka, bili su mi u prvom planu. Dok govorim, bacim pogled na njihovu fotografiju na svom stolu. Shvatio sam da nikada nisam stigao da naučim Vukašina da igra fudbal ili košarku, a neću moći da prošetam Lanu niz prolaz na dan njenog venčanja. Iako naizgled beznačajne, ove odgovornosti su teško opterećivale moju podsvijest.

 

 

 

Dejan Pantelić je iz svoje bolesti izašao kao pobednik, uz nepokolebljivu snagu i ohrabrenje svoje odane supruge Mione. Tokom tog teškog perioda, Mione je bila Dejanov primarni izvor utehe i pomoći, pokazujući svoju nepokolebljivu posvećenost njegovom blagostanju.