Bilja Jevtić i Aca Ilić su poznati kao jedan od najstabilnijih parova na domaćoj javnoj sceni , koji su uspeli da izbegnu bilo kakav skandal. Vjenčali su se u Gornjem Milanovcu, rodnom mestu voljene pevačice, 1989. godine. Venčanje je bilo veliko, sa više gostiju nego što se očekivalo.

 

 

 

Bilja je podsjetila da, iako je kapacitet sale povećan, i dalje ima ljudi koji nisu imali gdje sjediti, među kojima je i njen rođeni otac.Aca mu je ljubazno ponudio svoje mesto i prijem se nastavio. Aca je 1983. godine prvi put ugledao Bilju u Kragujevcu i odmah bio oduševljen njenom lepotom. Međutim, tek 1986. godine tokom zajedničke turneje njihovi putevi su se ponovo ukrstili i započeli su romantičnu vezu. Od tada su zajedno i ne planiraju da se rastaju.

 

 

 

 

Pevačica je istakla da je iz njihove ljubavi nastalo njihovo najveće blago, Ivan. Iako njihov život možda ne zanima medije, oni u njemu nalaze ljepotu. Bilja Jevtić i Aci Ilić dobili su čast da ih za kumče izabere Suzana Mančić. Suzana Mančić slovi za jednu od najsjajnijih žena na ovim prostorima. Suzana i Nebojša Krunić su 1989. godine razmijenili zavjete u svetom braku.

 

 

 

Nažalost, njihov brak je bio kratkotrajan i na kraju se završio razvodom. Nakon toga je saznala da je njen suprug činio da se osjeća malom i beznačajnom izjavom da više nije privlačna ni mlada, uprkos tome što je nedavno proslavila četrdeseti rođendan. Takođe je tvrdio da niko drugi neće razmišljati da se oženi njom, osim njega. U 2018. ponovo je stala na zloglasni “ludi kamen” zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerom Simeonom Ocomokosom, sa kojim je i danas u srećnom braku.