Danas imamo dvije intrigantne teme za raspravu koje se vrte oko lokalnih estrada i svijeta show businessa. Naša prva tema fokusirana je na Zvezde Granda, bivšu muzičku pop zvijezdu senzaciju koja se u posljednje tri godine otisnula u druge pothvate. Međutim, naša pozornost danas je usmjerena na njegov trenutni status veze, koji nažalost daje prilično turobnu sliku.

  • Zvezda Granda nedavno se suočio s najvećom izdajom, iskustvom koje ga je ostavilo u stanju dubokog slomljenog srca. Darko Filipović, jedan od najizuzetnijih sudionika, svojim je impresivnim talentom započeo glazbeno natjecanje “Zvezde Granda”. Kasnije mu je karijera uzletjela, ali je na kraju odlučio privremeno se udaljiti od svjetla pozornosti. Za to vrijeme krenuo je na lijep bračni put sa šarmantnom Nišlijkom Jasminom.

Nažalost, nakon desetljeća, njihov se sindikat suočio s srceparajućim udarcem. Doznalo se da je Jasmina bila nelojalna pjevaču te se upustila u aferu s jednom njegovom kolegicom. Nakon što je otkrio ovaj čin izdaje, navodno ju je protjerao iz zajedničkog stana i pokrenuo brakorazvodnu parnicu. U pratnji kćeri Nastasije krenula je na vrlo propraćeno putovanje koje je privuklo pozornost jer su mediji otkrili da je njen ljubavnik navodno sudjelovao u policijskoj istrazi u vezi s višemilijunskom krađom, u kojoj ga se navodi kao potencijalnog suučesnika.

  • Darko je ispunjen dubokim osjećajem razočarenja i nevjerice nakon onoga što doživljava kao izdaju od strane nekoga kome je dao sve od sebe. Svojom nepokolebljivom predanošću i napornim radom prikupio je značajan portfelj nekretnina, uključujući stanove u Grčkoj, vikendicu u Golupcu i više stanova u Beogradu. Unatoč ogromnom bogatstvu, Darko je donio odluku da ništa ne ostavi osobi koja mu je nanijela tako duboku bol. Iako ostaje predan brizi za njihovo dijete, Jasminu više ne želi pružati podršku. Ljubav koju je nekoć gajio prema njoj zamijenio je osjećaj odbojnosti.

Krivnja za nevjeru leži isključivo na njezinim plećima, a čak je i njezina vlastita obitelj izrazila bijes. Darkovo postupanje prema njoj kao prema kraljevskoj obitelji priskrbilo mu je divljenje svih, čineći njezine postupke još zbunjujućim. Prema izvorima bliskim Darku, a prenosi Pink.rs, oko ove situacije vlada konfuzija i neizvjesnost. Jasmina se više ne skriva; umjesto toga, ona ga otvoreno slijedi, uživajući u njihovom zajedničkom vremenu i pronalazeći ispunjenje podržavajući ga.

  • Izvor izražava zabrinutost zbog mogućeg odbijanja s kojim bi se mogla suočiti ako je on na kraju odbije. Darko je izričito rekao da joj neće ponuditi nikakvu pomoć. U razgovoru za “Informer” Jasmina je iznijela svoje mišljenje da je povoljan razvod bolji od nepovoljnog braka. Ističući svoju posvećenost njihovoj kćeri, otkrila je da joj je komunikacija s bivšim supružnikom jedini motiv, odbivši davati bilo kakva dodatna saznanja zbog privatnosti. Nakon toga je razgovarala o temi njihovog razvoda.

U razgovoru za “Republiku” Darko je izrazio nedoumicu kako će adekvatno odgovoriti na sve njene izjave. Ipak, naglasio je da bi joj, ako je već dala izjavu, više odgovaralo da govori istinu nego da selektivno bira što joj odgovara. U nedostatku bilo kakvog srama, bilo bi prikladno da otvoreno otkrije stvarnu motivaciju iza svog ponašanja. Njezina dugogodišnja nevjera prema bivšem partneru trebala bi izazvati duboki osjećaj srama. Posljedice njezinih postupaka bile su značajne, što je rezultiralo negodovanjem i udaljavanjem onih koji su joj bili bliski.

  • Za razliku od toga, moja savjest ostaje neokaljana, što pokazuju moji dosljedni kontakt podaci i nepromijenjeni Instagram profili. Unatoč svemu, iskreno joj želim sve najbolje. Nakon blažene veze koja je potrajala 12 godina, u njihove je živote ušla prekrasna žena po imenu Natalija. Sveta razmjena zavjeta održana je u Leskovcu, a na odluku su utjecali njihovi zajednički korijeni iz južnog dijela Srbije. Darko se živo prisjetio duboke povezanosti koju je doživio, opisavši je kao čaroban susret ljubavi na prvi pogled. Nadalje, s ljubavlju se prepričavao o dragom trenutku kada ju je zaprosio usred spokoja njihovog odmora na Tajlandu.