Nakon munjevitog dolaska u Beograd, Ana Bekuta je ekspresno otišla ostavivši za sobom zapaženu fotografiju koja otkriva njezino druženje s nekim. Naime, njeno odsustvo na snimanju prve i narednih epizoda “Zvezda Granda” navelo je mnoge na spekulacije da je njenoj saradnji sa Grandom došao kraj.

  • Nakon demantija Saše Popovića i uvjeravanja da će se pjevačica vratiti, pojavila se zabrinutost za dobrobit Ane Bekute jer je njen nedolazak na snimanje ostao neobjašnjen. Ubrzo nakon toga pojavila se vijest da je Ana operirana u Beču. Prema riječima bliskog poznanika popularne folk pjevačice, Ana se trenutno nalazi u teškoj zdravstvenoj situaciji. Iako se detalji skrivaju od medija, očito je da njezino stanje nije nimalo beznačajno.

Prije samo tri tjedna podvrgnuta je kritičnom kirurškom zahvatu u Austriji i trenutno je uključena u hrabru bitku da povrati svoje dobro. Igrom slučaja naišla je na zdravstveni problem, ali je, srećom, rano otkriven. Operacija je postala neizbježna i obavljena je u Beču. Ana Bekuta nedavno se pojavila na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Vesele naravi, stigla je iz svog trenutnog prebivališta u Beču, odjevena u opuštenu odjeću. No, njezin boravak u prijestolnici bio je kratak, iznevjerivši naša očekivanja duljeg posjeta.

  • Slavna pjevačica ponovno je otišla ostavivši nas u kratkom iščekivanju. Naime, po dolasku u Beograd strpljivo je čekala dolazak svoje prijateljice, a nakon što su se spojile krenule su na zajednički put. Prema ekskluzivnim informacijama do kojih je došao “Scandal”, Ana Bekuta nedavno je s bliskom prijateljicom krenula na put u Dubai, tražeći prijeko potreban odmor nakon posebno burnog životnog razdoblja. Inače, Bekuta ovih dana boravi u Beču, gdje povremeno dolazi u Beograd isključivo zbog poslovnih obaveza i snimanja emisije “Zvezde Granda. Još slika Ane Bekute u zračnoj luci pogledajte u galeriji ispod.

Ana Bekuta, originalnog imena Nada Polić, poznata je srpska folk pjevačica. Rođena 6. rujna 1959. godine u mjestu Banja kod Priboja, trenutno živi i radi u Beogradu. U svojoj impresivnoj karijeri dugoj više od četrdeset godina, objavila je 18 studijskih albuma i isto toliko kompilacija. Ana je krasila pozornicu brojnim koncertima u Srbiji i inozemstvu, osvojivši publiku na raznim festivalima.

  • Od 2014. godine obnaša stalnu funkciju sutkinje popularnog televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Rođena 1959. u Banji kraj Priboja, Nada Polić, umjetnički poznata kao Ana Bekuta, odrastala je u izazovnom okruženju. Uprkos svakodnevnoj borbi sa nemaštinom, njeni roditelji Milica i Branko, inače kuvarica i poljoprivrednik, dali su sve od sebe da obezbede pristojan život za svoje tri ćerke – Anu, Dobrilu i Milinu. S nepunih sedamnaest godina Ana je ostala trudna nakon kratke veze čije detalje radije drži u tajnosti.

I ona i njezin partner nisu bili spremni za odgovornost roditeljstva, što je dovelo do njihovog rastanka i ostavljanja Nade da sama nosi teret. Njezina adolescencija obilježena je izazovima odgoja djeteta i neizvjesnošću njezine budućnosti. Pritisnuta roditeljima i u strahu od osude okoline, Nada je donijela tešku odluku da svog sina Igora smjesti u dom za nezbrinutu djecu u Zvečanskoj ulici. Nakon osam i pol mjeseci, njezina ga je obitelj primila. U početku je Nada željela postati učiteljica, a taj je cilj podržavala i njezina majka. Ipak, njezin otac Branko, koji je bio flautist, potaknuo ju je da se bavi glazbom.