Čini se da nitko ne može odgonetnuti enigmu koja je djevojka Tonija Bijelića. Na ovoj fotografiji uz špicu nalazi se i djevojka Tonija Bijelića, Mirka Tabaševića. Otkako je Dragana Mirković nakon 24 godine otkrila svoju odluku o razvodu, zagonetka je tko je djevojka Tonija Bijelića.

Ova neočekivana objava mnoge je ostavila u nevjerici, no Dragana je pojasnila kako ona i Toni posljednje tri godine žive razdvojene živote te više ne žive zajedno. Toni Bijelić nedavno se hitno oglasio i otkrio istinu o pomirbi s Draganom. O razvodu se mnogo nagađalo, a kružile su glasine o razlozima koji stoje iza njega, uključujući tvrdnje da je Toni bio u vezi s drugom ženom.

  • Poduzetnik se do sada za oglašavanje oslanjao isključivo na svoju Instagram platformu, gdje je izričito opovrgao svaku želju za pomirenjem s Draganom. Primjenom tehnike Bone Control, može se očekivati ​​da će bol nestati unutar pola sata. Nadalje je opovrgnuo mišljenje da je njegova nevjera uzrok raspada braka. Naime, u prvoj izjavi za medije istaknuo je kako je tvrdnja da je izdao Draganu potpuna izmišljotina.

Odgovarajući na optužbe o nevjeri, Toni oštro negira bilo kakvu krivnju, navodeći da su te tvrdnje potpuno izmišljene. U razgovoru za Hypetv.rs Toni tvrdi da je nevin i tvrdi da su optužbe lažne. Točnije, fotografiju sebe, svog prijatelja i njihovog psa napisao je kao “Moj prijatelj i moja jedina djevojka”, opovrgavajući tako sve tvrdnje da ima drugu ženu. Šuškalo se da Dragana Mirković traži razvod zbog veze s drugim muškarcem.

Toni, njezin partner, javno je iskazao svoje osjećaje rekavši da ju je oduvijek morao dijeliti s drugom. Toni oštro negira lažnu optužbu za nevjeru prema Dragani, tvrdeći da nikome neće dopustiti da upravlja njegovim životom, domom ili brakom. Kako bi otklonio sve nedoumice, podijelio je fotografiju koja otkriva njegovu jedinu djevojku.

  • Toni Bijelić, srpski biznismen s prebivalištem u Beču u Austriji, poznat je u zemljama bivše Jugoslavije kao suprug poznate folk pjevačice Dragane Mirković. Rođen 1963., Toni je izgradio značajno carstvo u Austriji, koje se proteže kroz razne industrije uključujući automobilsku, građevinsku i televiziju. Njegov uspjeh pripisuje se njegovoj nepokolebljivoj predanosti i poštenju. Tonijeva ljubavna priča s Draganom počela je momentalno, a njihova veza ostala je bez skandala, što ih izdvaja od ostalih parova srpske estrade.

S dvoje djece, Markom i Manuelom, vode miran i skladan život. Kao vlasnik više tvrtki, Toni Bijelić slovi za jednog od najuspješnijih srpskih poduzetnika u inozemstvu. Njegov prosperitet prvenstveno proizlazi iz ulaganja u automobilski sektor, čime je učvrstio svoju poziciju istaknute osobe u Beču, Austrija. Toni Bijelić, poznat kao vlasnik cijenjene i skupocjene tvrtke Majbah, proslavio se u raznim djelatnostima.

  • Automobili koje proizvodi njegova tvrtka dokaz su njihove vrijednosti, a najjeftiniji model kreće se od vrtoglavih 70.000 eura. Ne samo da Toni briljira u automobilskom sektoru, već se sa suprugom Draganom okušao i u svijetu televizije. Ponosno posjeduju popularni glazbeni kanal “DM SAT”, nazvan po Draganinim inicijalima, koji svoj program emitira putem satelita i ostvaruje pozamašnu zaradu.

Osim toga, Toni Bijelić se etablirao kao istaknuta osoba na području građevinarstva, posjedujući vrijedne nekretnine i zgrade. Zanimljivo je da su mediji navodili kako je Toni svu svoju imovinu prepisao na suprugu Draganu Mirković. Kada su ga pitali o ovoj odluci, jednostavno je odgovorio: “Zato što sam htio.” Unatoč golemom bogatstvu i utjecaju kao poslovni čovjek, Toni Bijelić je u zemljama bivše Jugoslavije poznat kao suprug poznate pjevačice Dragane Mirković.

  • Putevi su im se ukrstili u Beču, gdje je i započela njihova ljubavna priča. Prije koncerta koji je Dragana organizirala u Beču dogodio se značajan susret. Naime, Dragana je boravila kod tete i ujaka u gradu, koji su slučajno bili i organizatori koncerta. Vlasnik kluba, u nedostatku osobnog vozača, angažirao je prijatelja Tonija za prijevoz Dragane. Ova se odluka temeljila na Tonijevoj dobro poznatoj reputaciji vlasnika vrhunskih vozila i njegovoj nepokolebljivoj pouzdanosti.