– U nastavku današnjeg članka, malo se posvećujemo jednom od najbogatijih muškaraca u Evropi, ali se o njemu i ne zna baš puno. Težak je prek o3 milijarde eura, a ne voli puno da se eksponira u medijima, dok je na društvenim medijima i više nego aktivan. 

Hrvatski tjednik “Večernji list” imao je privilegiju objaviti izvanrednu priču Đanluke Vakija, cijenjenog talijanskog milijardera. To je doista izvanredna priča, kakva se rijetko susreće. Ova pripovijest zadire u zamršenost dvaju različitih života; prvi, gdje je Vaki napredovao kao uspješan poduzetnik, a drugi, njegovo trenutno postojanje kao cijenjenog monarha. Čini se da se Vaki umorio od svog početnog života, što je potaknulo ovu nevjerojatnu transformaciju. Trenutno ga od milja zovu djed Playboy.

Ovaj napredni pojedinac porijeklom iz Bologne donio je svjesnu odluku da u potpunosti prihvati svaki aspekt života, čak i kada dođe do njegovog sumraka. Godine ne utječu na njegovu odlučnost. Iako ima samo 57 godina, u Italiji je već stekao titulu djeda. Sada, zaronimo u detalje. Čovjek trenutačno posjeduje portfelj tvrtki procijenjen na impresivne tri milijarde eura. Da pružimo malo konteksta, to je približno jednako bogatstvu koje je stekao Bernie Ecclestone.

No, zanemarimo li na trenutak financijski aspekt, ključno je fokusirati se na priču. U značajnom trenutku, talijanski milijarder i poduzetnik, smješten u luksuznoj bijeloj kožnoj fotelji iza pozornice uoči svog nastupa u Umagu, izražava sljedeće osjećaje: – Vodim dva odvojena života. Trenutno sam uronjen u potpuno drugačije postojanje. U svom početnom životu bio sam potpuno zaokupljen svijetom poslovanja. Kao mlad pojedinac, moj jedini fokus bio je na gomilanju bogatstva. Međutim, kako sam se bližio kasnim četrdesetima, doživio sam prosvjetljenje – shvatio sam da neprestano jurim za novcem, zbog čega vrijeme brzo izmiče.

Uglavnom, došao sam do spoznaje da tu potragu treba zaustaviti i da je potrebna promjena. I to se moralo dogoditi brzo! Slijedom toga, donio sam odluku ostaviti sve i krenuti novim putem – DJ-em! Trenutno sam uronjen u svježu i posebnu egzistenciju. Đanluka, kojeg vjerni pratitelji zovu i “Najkul čovjek na Instagramu”, otkriva da sada vodi život DJ-a. Stekao je značajan broj sljedbenika na platformama društvenih medija, gdje ga obožavaju obožavatelji. Poznat po nadimku Seksi djed, ovaj pojedinac ponosno pokazuje brojne tetovaže na svom punašnom tijelu.

O njegovom živahnom načinu života svjedoče bezbrojne fotografije na kojima je okružen ženama u bikiniju. Privatni zrakoplovi, luksuzne jahte i raskošni stanovi dio su njegove svakodnevice, kao što je prikazano na njegovim računima na društvenim mrežama. S nevjerojatnih 13,2 milijuna pratitelja na Instagramu, postao je senzacija na društvenim mrežama. U svom “stvarnom” životu druži se s poznatim pojedincima i slavnim osobama kao što su Cristiano Ronaldo, Zac Efron, pa čak i Michelle Obama, koja slučajno nosi istu marku satova kao i on, ToyWatch.

Ovaj čovjek doista živi glamuroznim i nesvakidašnjim životom. Suprotno uvriježenom mišljenju, moje bogatstvo nije proizašlo iz toga što sam rođen u bogatoj obitelji. Zapravo, odrastao sam u prosječno bogatoj talijanskoj obitelji koja je vodila nekoliko tvrtki, uključujući i jednu malu s velikim potencijalom. Riskirajući, odlučio sam se upustiti u ovaj pothvat i isplatilo se. Od tog malog biznisa izgradio sam uspješnu tvrtku koja mi je omogućila početno bogatstvo. Kako je vrijeme prolazilo, upustio sam se u razne industrije, kupovao i prodavao tvrtke u 12 različitih područja. Baveći se investicijskim poslom doživio sam i dobitke i gubitke.

Đanluka otvoreno dijeli svoje putovanje o tome kako je akumulirao svoje bogatstvo tijekom 25 godina u prošlom životu. U mojoj mladosti, moja primarna ambicija bila je akumulirati bogatstvo i postići financijski prosperitet. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, došao sam do spoznaje da novac ima manje značaja u velikoj shemi stvari. Umjesto toga, moj fokus se pomaknuo prema vrijednosti vremena. Vrijeme je dragocjen resurs koji nam izmiče i smanjuje se svakim danom. U svom prethodnom postojanju doista sam bio oženjen, činjenica koja se ne može poreći.

 

Međutim, ta zajednica se dogodila u početnoj fazi mog postojanja, kada sam napunio 27 godina. Nažalost, ovaj brak je trajao samo tri godine. Tijekom tog razdoblja moj primarni fokus bila je potraga za financijskim bogatstvom. U kontekstu njihove značajne razlike u godinama, kako se njegova ljubav očituje u njegovom odnosu sa Sharon? Tijekom nedavnog pojavljivanja u podcastu ‘Human Of Interest’, influencer je podijelio važno otkriće o svom odnosu s partnericom. Ovo otkriće poslužilo je kao sigurnost za one koji su možda sumnjali u autentičnost njihove ljubavi. Par koji je prije nekoliko godina dobio dijete, sada ponosno živi ispunjen obiteljski život. U njihovim društvenim krugovima šuškalo se da mu nitko ne može donijeti osjećaj mira kao Sharon.

Izrazio je da jedini izvor njegove nelagode proizlazi iz spoznaje da Sharon i Blu nisu zadovoljni njegovim postupcima. On pronalazi utjehu u činjenici da Sharon posjeduje neuobičajenu mudrost za nekoga njezinih godina, osiguravajući da je neće uznemiravati trivijalne stvari. Tijekom produkcije glazbenog spota u Miamiju 2018., paru su se ukrstili putevi i frcale su iskre. U početku je predložio dogovor bez obaveza, pozivajući je da mu se pridruži u njegovim izletima. Ali kako je vrijeme prolazilo, njihova povremena veza evoluirala je u nešto dublje, a on se duboko zaljubio u Šeron, koja je 27 godina mlađa od njega. Ovaj zgodni Talijan je rekao:

“Naši sukobi su rijetki. Kada imamo nesuglasice, prioritet nam je rasprava o tome kako učinkovito komunicirati svoje frustracije. Imam tendenciju eruptirati poput vulkana, brzo osloboditi svoj bijes i nastaviti s osmijehom za samo 30 S druge strane, ona je potpuno drugačija. Kad god imam te ispade, ona se duboko rastuži na tri dana ove razlike. Tijekom 2020. godine renomirani umjetnik “zavodljive naslovnice” Đanluka Vaki pozvao je Sinišu Mihajlovića i njegove najmilije na obilježavanje njegovog 53. rođendana. Kako prenose talijanski mediji, kvalitetno se družio sa suprugom Mihom te je njihova privrženost bila očigledna. Nakon slavlja Viktorija Mihajlović, njihova kći, objavila je zbirku snimaka i fotografija koje dokumentiraju događaj.

U prekrasnom prikazu elegancije, zanosna plavuša uhvatila je trenutak s cijenjene svečanosti uz svoju majku Arijanu i sestru Virginiju. Trojac je odisao radošću dok je pozirao, zračeći ljepotom u svojoj besprijekorno odabranoj odjeći. Victorijina živahna, lepršava boho haljina naglasila je njezinu izuzetnu siluetu, upotpunjenu njezinim elegantnim kaubojskim čizmama. Nasuprot tome, Virginia se odlučila za nenametljiviji komplet, sparivši crnu mini suknju sa šarenom bluzom i kimonom. Arijana, njihova majka, izgledala je apsolutno zapanjujuće u haljini spuštenih ramena ukrašenoj nizom boja, savršeno uparenoj sa zlatnim japankama na visoku petu.