Prošle su dve godine od tragične smrti Marine Tucaković, a ovom svečanom prilikom Željko Joksimović je na svom “Instagram” profilu preneo srdačnu poruku. Prerana smrt ove cijenjene tekstopiske duboko je utjecala na brojne poznate ličnosti, a čak i nakon tako značajnog perioda, muzička industrija i dalje osjeća prazninu koju je ostavilo njeno odsustvo.

Nebrojeni pojedinci oprostili su se od Tucakovićeve putem različitih platformi društvenih medija, otvoreno izražavajući duboko poštovanje kako prema njenom umjetničkom doprinosu tako i prema izvanrednoj ličnosti. U svojoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama, Željko je još jednom izrazio duboku čežnju za voljenom bliskom prijateljicom i koleginicom Marinom.

Njegova iskrena i dirljiva poruka sigurno će izazvati empatiju i podršku njegovih odanih sljedbenika i obožavatelja. Svoje emocije Joksimović je uspeo da prenese na duboko dirljiv način, uz dirljivu fotografiju na kojoj su on i Marina. Reči “Nedostaješ mi, Sele” služe kao dirljiv dokaz njegove stalne tuge i dragih sećanja na dragog prijatelja i saradnika koji više nije sa nama. Marina je, kao izuzetno cijenjen i cijenjen tekstopisac, ostavila trajni pečat u ovdašnjem muzičkom pejzažu. Njene kompozicije se neprimetno utkale u kulturnu tapiseriju balkanskog regiona, bez napora nadilazeći vreme i prostor.

Nepokolebljiva je sigurnost da će Marinina muzička zaostavština ne samo opstati, već će se i žarko njegovati i prenositi s generacije na generaciju, osiguravajući da će njen duboki umjetnički doprinos zauvijek odjekivati ​​u srcima i umovima budućih muzičkih entuzijasta. Pjevačičina javna izjava u vezi s Marinom izazvala je intenzivne i burne emotivne reakcije, što je izazvalo izljev komentara kako kolega umjetnika tako i strastvenih navijača. Iskrene riječi pjevačice odjeknule su dubokom tugom zbog gubitka dragog prijatelja i kreativnog partnera.