Nakon tragične smrti proslavljenog vokala Marinka Rokvića, njegova odana supruga Slavica Rokvić prošla je dug period izlječenja i emocionalnog oporavka. I pored toga što je bila blagoslovena prisustvom dvojice izuzetnih sinova, a to su Nikola i Marko, uz bezgraničnu ljubav njenih unučadi i dve izvanredne snahe, tuga i muka koju je doneo Marinkin odlazak ostali su nepremostivi i sveopšte.

Uprkos nebrojenim obavezama koje su je opterećivale, Slavica je prkosila svim izgledima i uspela da izdvoji dragocene trenutke iz svog užurbanog rasporeda kako bi napisala zadivljujuće književno remek-delo. Ne samo da je marljivo obavljala beskonačne kućne poslove, kulinarske poslove i mnoštvo obaveza, već se i nesebično posvetila negovanju i negovanju svojih obožavanih unučadi. Usred svih ovih hvale vrijednih poduhvata, Slavica je neustrašivo krenula na izvanredno putovanje, osnivajući cvjetajuće preduzeće koje se specijaliziralo za kreiranje i distribuciju etički proizvedene organske kozmetike.

Slavica, strastvena kreatorka, na Instagramu je podijelila svoju ljubav prema izradi proizvoda za njegu kože koji zadovoljavaju potrebe svih tipova kože. Nakon što sam godinama stekao veliko iskustvo u stvaranju organskih proizvoda za njegu kože, došao sam do duboke spoznaje da uključivanje novih esencija u kreme može značajno povećati njihovu efikasnost, što dovodi do izvanrednih poboljšanja u pomlađivanju i tonusu kože. Proces odabira ulja za naše proizvode obavljen je s najvećom marljivošću, vodeći računa o korištenju samo najkvalitetnijih sastojaka.

Ova posvećenost davanju prioriteta kvalitetu nad kvantitetom bila je lično uvjerenje, vođeno uvjerenjem da se pojedinci uvijek trebaju odlučiti za najbolje za sebe. Ovaj osjećaj ističe udovica Marinka Rokvić, pionirka u oblasti prirodne kozmetike, koja neprimjetno spaja ljepotu i funkcionalnost, dok oštroumno prepoznaje potencijal za značajan finansijski prosperitet.