Ana Ivanović i dalje pleni pažnju na Instagramu predstavljajući svoju raskošnu zimsku modnu kolekciju. Pre nekoliko dana, svojim pratiocima je predstavila jedan nebeski model kaputa, koji odiše klasičnom elegancijom – stilom koji voli njena ličnost. Dodatno, očarala nas je u sjajnom skijaškom odijelu, neodoljivom na stazi, što je posebno primetno s obzirom na uživanje sa porodicom u prelepom zimskom ambijentu austrijskih Alpa. Njihov planinski dom, koji su nedavno izgradili, sada postaje epicentar porodičnih radosti.Za nju nema zime: Ana Ivanović ne prestaje da nas oduševljava odevnim kombinacijama

Najnoviji izbor odjeće obuhvata duks nježne bež nijanse u teddy stilu, besprekorno usklađen sa asesoarom za glavu – elegantnom i simpatičnom fluffy kapom. Ova kapa skriva oči iza svog mekanog volumena, dok neizostavan osmeh lepe Beograđanke i dalje blista. U ovakvom autfitu, zima gubi svoj uobičajeni oštar zarez, čak i na hladnom planinskom zraku. Prizor je ne samo udoban, već i ujedno i topao i privlačan.

Dodatni detalji od sličnog materijala upotpunjuju i upotpunjuju ovu trendi kombinaciju, posebno u kontekstu cipela koje, osim što su moderne, pružaju izuzetnu udobnost. Oduševljenje ovim modnim izborom odražava se u nizu komplimenata ispod fotografije. Jedan od komentara naglašava kako je autfit “veoma stajliš”, što se slaže s opisom autentičnog i šika stila koji je oduvek bio odan ovom zanosnom teniskom talentu.

Budući da i dalje uživa u zimskoj idili austrijskih Alpa sa svojom porodicom, boraveći u planinskom domu koji su nedavno izgradili njen i suprug Bastijan Švajnštajger, slavna teniserka nije zaboravila podijeliti još nekoliko saveta za hladne snežne dane.