Maja i Dragan Bjelogrlić su zajedno prošli kroz mnoge velike uspehe i izazove tokom svoje dugogodišnje veze. Njihova podrška sinu Alekseju, iako još uvek studentu, bila je od suštinskog značaja kada je imao svoju prvu veliku premijeru u pozorištu koje je oduvek bilo dom srpske glumačke reprezentacije. Sa strašću su pratili svaki njegov korak, pružajući mu neizmernu podršku i ljubav koja ga je vodila kroz njegove prve umetničke korake.

  • Ova ljubavna priča ima svoje korene pre petnaestak godina, kada je Dragan Bjelogrlić, inače retko sklon deljenju detalja iz privatnog života u javnosti, odlučio da podeli deo svoje intimnosti. Tada je otkrio da je Maja postala njegova supruga samo dve nedelje nakon što su se upoznali. Taj neobično brz put od poznanstva do braka svedoči o dubokoj povezanosti i ljubavi koja je oduvek bila prisutna između njih dvoje. Njihova romansa je procvetala brzinom svetlosti, donoseći im sreću i zajedništvo koje je trajalo decenijama.

Dvadeset pet godina kasnije, u februaru, Maja i Dragan su proslavili svoju srebrnu godišnjicu braka putovanjem u Majami, što je bio divan način da obeleže svoj dugogodišnji zajednički put. Sunce, more i pesak bili su svedoci njihove ljubavi koja je izdržala test vremena i brojne izazove koje su život i karijera doneli. Njihova sreća i radost bili su evidentni dok su uživali u svakom trenutku svog boravka, obnavljajući svoje zavete i sećanja na godine koje su prošle.

Premijera predstave “Široka zemlja” označila je još jedan trenutak kada su Maja i Dragan zajedno zakoračili u javnost kao par. Njihova prisutnost na premijeri nije samo potvrda njihove podrške sinu Alekseju, već i prilika da javnost vidi koliko su čvrsto povezani i kako su njihova ljubav i podrška jedno drugom i dalje snažni kao na početku njihove zajedničke priče. Svaki njihov pogled, osmeh i dodir svedočili su o nepokolebljivoj ljubavi i partnerstvu koje ih je držalo zajedno svih ovih godina.

Maja Bjelogrlić je poznata po tome što veoma pažljivo bira trenutke kada će se pojaviti u javnosti, što svako njeno prisustvo na prestoničkim događajima čini posebno značajnim i intrigantnim. Njena elegancija i gracioznost uvek privlače pažnju, dok njen retki izlazak u javnost daje dodatnu težinu svakom događaju kojem prisustvuje. Njen dolazak na premijeru sinove predstave bio je poseban trenutak u srpskoj kulturnoj i društvenoj sceni, ostavivši dubok utisak na sve prisutne.

  • Priča o porodici Bjelogrlić nije samo priča o talentovanom sinu Alekseju i prelepoj i pametnoj kćerki Miji, već je to priča o hrabrosti, strasti i riziku kojim je Dragan Bjelogrlić igrao kada je upoznao dugonogu manekenku i studentkinju Filološkog fakulteta u Beogradu, Maju Banićević. Ova priča o ljubavi počinje u uzbuđenom ritmu beogradskog noćnog provoda, ali brzo prelazi u dirljivu i značajnu fazu kada je Dragan hrabro odlučio da stane na sve ili ništa. Njihova veza nije počela uobičajenim putem. Nisu proveli brojne mesece upoznavajući se polako; umesto toga, sudbina ih je spojila u jednoj nezaboravnoj noći.

Nakon uzbudljivog beogradskog provoda, Dragan je odlučio da odveze Maju do Barande, malog banatskog sela koje će postati centralna tačka njihovog zajedničkog života. Odlučnost i osećaj za rizik koji je tada pokazao postali su znakovi koji će obeležiti njihovu budućnost. Pod tom zvezdanom kupolom, ispod drveta, Dragan je pokazao Maji kuću i veliko dvorište, a potom joj rekao: “Probaj sve ovo da obuhvatiš jednim pogledom. Ako budeš pametna, ovde će rasti tvoja deca.”

Te reči nisu bile samo rečenica iz šarma ili trenutka; bile su to reči koje su govorile o njegovoj dubokoj posvećenosti i viziji za budućnost. Bio je spreman da preuzme rizik i da joj pokaže svoju veru u njihovu zajedničku budućnost. To hrabro “sve ili ništa” ponašanje koje je Dragan ispoljio tog dana postalo je simbol njihove ljubavi i odanosti jedno drugom. Nisu se bojali da se prepuste svojim osećanjima i da zajedno krenu u nepoznato.

Taj trenutak pod drvetom u Barandi nije samo obeležio početak njihove romantične veze, već i početak njihove porodične priče. Maja je prihvatila ovaj izazov, a danas, kroz njihovu decu Alekseja i Miju, njihova ljubav i hrabrost nastavljaju da cvetaju. Ispod tog drveta u Barandi, njih dvoje su počeli svoju zajedničku priču, a njihova ljubav ostaje inspiracija mnogima, podsećajući nas da ljubav ponekad zahteva hrabrost da se igra na “sve ili ništa.”

Prevazišli su sve prepreke i žive u skladnom braku godinama, dok se njihova priča prenosi kroz generacije, inspirirajući mnoge da veruju u snagu ljubavi i odanosti.