Voja Nedeljković je podsetio svoje pratioce na društvenim mrežama na izuzetnog novinara i voditelja Milovana Ilića Minimaksa, otkrivajući da je bio jedna od ključnih osoba koje su ga inspirisale da se bavi voditeljskim pozivom. Voja Nedeljković je istakao: „Minimaks je bio škrt na pohvalama.“VOJA NEDELJKOVIĆ MINIMAKSOV SAVET NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Iako je bio škrt na pohvalama legendarni voditelj rekao samo jedno

“Danas se navršava 19 godina od kako nas je napustio Minimaks. Kao dečak, počeo sam redovno da slušam njegove emisije u legendarnoj ‘Tup-tup’ na radiju. Moram ga svrstati u one ličnosti koje su me inspirisale da izaberem poziv kojim se danas bavim. Iako je bio škrt na pohvalama, pri našem upoznavanju mi je uputio komplimente i rekao: ‘Samo guraj… ako ne budeš gurao ti, guraće neko drugi…'” – napisao je Voja u opisu fotografije sa Minimaksom. Nedeljković je naglasio da je ovo jedna od poslednjih zajedničkih fotografija koja je nastala na nekom od njihovih nastupa, ne navodeći tačnu lokaciju gde je slika nastala.

Podsetimo, Minimaks je ostavio dubok trag u radijskom i televizijskom novinarstvu, zbog čega je posthumno dobio spomen ploču u zgradi Radio Beograda. U svojim emisijama, bio je prvi koji je publici na prostorima nekadašnje države predstavio mnoge zvezde narodne muzike, među kojima su Lepa Brena i Ceca Ražnatović. Takođe, nekoliko godina je bio voditelj popularnog zabavno-muzičkog formata “Grand šou”.

Minimaks, poznat po radu u radijskom i televizijskom novinarstvu, ostavio je neizbrisiv trag u oblasti zabavne muzike. Bio je voditelj popularnog zabavno-muzičkog formata “Grand šou” i prvi je predstavio javnosti brojne zvezde narodne muzike, uključujući Lepu Brenu i Cecu Ražnatović. Posthumno je dobio spomen ploču u zgradi Radio Beograda.