Mirjana Antonović je u oktobru 2023. godine ponovo posetila Beograd zbog nastavka sudskog postupka koji već duže vreme vodi protiv Miroslava Ilića. Iako je sud već doneo presudu kojom je utvrđeno da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, Miroslav Ilić se žalio, što je rezultiralo tim da je Apelacioni sud poništio presudu i vratio predmet na ponovnu raspravu.

U međuvremenu, Devin je postao otac prelepe devojčice Eve. Saznajemo da je tokom suđenja sa Miroslavom Ilićem, navodno odlučio da odustane od daljih postupaka i razočaran je obećao da svom detetu neće ni otkriti ko joj je deda. Izjavio je: “Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa odavno bi se završila. Ovo je sve neshvatljivo. Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni više nije potreban otac i zahvalan sam što sam uvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali, zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo vezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju. Teško mi je palo to razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvim sam ga zamišljao.”

S druge strane, iako i Mirjani teško pada ova nepravda, ona ne odustaje od borbe. Devin je možda odustao, ali ona nikada neće. Ona će se samostalno boriti da dokaže istinitost svojih tvrdnji tokom svih ovih godina. To duguje sebi, svom sinu, ali i svim ženama koje vode slične bitke. Miroslav je u poslednjem obraćanju javnosti istakao da Devin ima samo jednog oca, ali da to nije on. Rekao je: “Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina…”