Izreka da “ljubav nema granica” izdržala je test vremena i često se u raznim slučajevima dokazuje istinitom. Kako je jednom prigodno rekla voditeljka emisije “Alo”, “ljubav je jedini kriterijum koji je zaista bitan”. Ovo osećanje važi za Jelenu i Dragana, jer oni iznad svega daju snagu i dubinu svoje naklonosti. Upravo je ta ljubav ta koja zaista vodi njihove izbore i postupke, omogućavajući im da se snađu u izazovima s kojima se susreću i da izađu jači nego ikad.

Par je marljivo radio na stvaranju skladnog doma, u kojem su obaveze ravnomjerno raspoređene i u kojima se njeguju trenuci sreće. Tokom svog profesionalnog puta susreli su se sa brojnim preprekama koje su imale za cilj da ugroze njihova dostignuća, a ipak su istrajale. Kroz sve to, njihova nepokolebljiva posvećenost jedno drugom i snaga njihove ljubavi ostali su snaga vodilja u njihovim životima. Ne samo da je Dragan veoma cijenjen zbog njegove izuzetne inteligencije i pameti, već se kaže da je njihov brak izgrađen na ovoj dubokoj naklonosti koju dijele.

Draganov ogromni rezervoar znanja je bez premca, nalik na kompletan zbornik informacija. Privilegija da ga imam u svom životu ostavlja me u čudu, jer njegova inteligencija i duhovitost sjajno sijaju. Iako me njegova duhovitost često pogađa, ona ostaje stalni izvor zabave. Štaviše, Dragan zrači ogromnom vitalnošću i saosećanjem, otelotvorujući kvalitete izuzetnog oca našoj deci.

Imati ga pored sebe donosi mi ogromnu utjehu, omogućavajući mi da se krećem kroz životna razočaranja s lakoćom i gracioznošću. Jelena samouvereno tvrdi da njena ljubav prema mužu ostaje nepokolebljiva, jednako snažna kao i u trenutku kada su se raskrstili. Kako bi dodatno prenijela ovu duboku naklonost, često se javlja na društvene mreže, dijeleći simpatične fotografije svog dragog partnera.