Miroslav Pržulj, poznat kao Lepi Mića iz “Zadruge”, stekao je slavu u javnosti, ali privatni život retko deli s medijima. Mnoge zanima kako izgledaju njegova supruga Snežana i ćerka Sara, koje su mu najveća podrška.

Sara, Mićina ćerka, je skromna i obrazovana mlada žena čija lepota oduzima dah. Ponosni otac istakao je da je Sara postala doktor nauka, završivši Elektrotehnički fakultet u Beogradu, a potom i doktorske studije u Holandiji. Danas radi za kompaniju Google.

U retkim intervjuima, Sara je objasnila zašto se ona i njena majka ne pojavljuju u medijima. “Moja majka se ne eksponira u medijima po dogovoru s mojim ocem. Ona podržava očevu odluku da uđe u rijaliti, ali pod uslovom da se ona ne pojavljuje u javnosti. Ni ja ne volim javnu eksponiranost”, priznala je Sara.

Mića i njegova supruga su nekada živeli u siromaštvu, ali su se uvek borili da njihova ćerka to ne oseti. Sara je, bez obzira na teškoće, imala bezbrižno detinjstvo i najbolje obrazovanje.

“Ja sam svoju misiju završio. Odškolovao sam svoje dete. Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj posao. Ne moram da se borim da završi osnovnu ili srednju školu. Ja sam sačuvao sve, odgajio, odškolovao, sačuvao brak. Imam mir”, rekao je Mića.

Mića ističe da je imao problema u prošlosti, ali je sve prebrodio. “Imao sam problem da je iškolujem, da ne primeti nemaštinu, da izađe neopterećena. I kad ima i kad nema, ona to nije znala, ona je za sebe imala i nije primetila nikakav problem”, dodao je.