Mihael Šumaher, legendarni vozač Formule 1, doživeo je tešku nesreću na skijanju pre više od deset godina i od tada nije viđen u javnosti. Nemački mediji sada šire neverovatne informacije da bi se Šumaher mogao pojaviti na venčanju svoje kćerke Đine-Marije koje je planirano na Majorci ovog leta.VIŠE OD 10 GODINA SE ČEKAO OVAJ TRENUTAK! Šumaher prvi put u javnosti posle NESREĆE koja mu je UNIŠTILA ŽIVOT - ovo su svi detalji

Đina-Marija Šumaher će se venčati sa svojim izabranikom Janom Betkeom, a proslava će se održati u vili porodice Šumaher na Majorci. Iako se spekulisalo da bi porodica mogla prodati vilu kako bi finansirala Mihaelov oporavak, informacije sugerišu da su ga prebacili na Majorcu, gde ima sve uslove za oporavak.

Prema izvorima, Šumaher se nalazi u pomenutoj vili na Majorci, a venčanje će se održati tamo uz velike mere bezbednosti kako bi se zaštitio slavni vozač Formule 1. Obezbeđenje će biti posebno snažno, a ceremonija će se odvijati na imanju kako bi se olakšalo Šumaherovo prisustvo. Vila je preuređena da pruži sve potrebne medicinske uslove, uključujući i “privatnu kliniku” sa stalnim medicinskim osobljem koje prati njegovo zdravstveno stanje.

Porodica Šumaher veoma pažljivo čuva informacije o Mihaelovom zdravstvenom stanju, i malo se zna o tome od nesreće pre deset godina. Njegova supruga, Korina Šumaher, kupila je vilu 2018. godine i uredila je kako bi pružila optimalne uslove za Mihaelov oporavak.

Ovih deset godina Šumaher se povukao iz javnosti, a retki su oni koji su ga videli. Poslednje informacije dolaze od britanskog vozača Džonija Herberta, koji je naveo da povremeno čuje neke stvari, ali da situacija izgleda slično kao odmah posle nesreće. Pitanje Mihaelovog zdravstvenog stanja i oporavka i dalje ostaje tajnovito, a porodica očigledno čini napore da ga zaštiti od medijske pažnje.