Veliki dan jučer je bio za porodicu Živojinović i sve ostale koji slave Arhanđelovdan.

Na današnji dan Srpska pravoslavna crkva obilježava spomen na Svetog arhanđela Mihajla, a znatan broj vjernika slavi i Arhanđelovdan, među kojima su i brojni ugledni pojedinci.

Aranđelovdan slavi i obitelj poznate pjevačice Lepe Brene. U večernjim satima njihov dom na Bežanijskoj kosi primio je mnoštvo gostiju, poput Aca Pejovića, Miroslava Miškovića, Sanje Đorđević i brojnih drugih.

Tijekom ovogodišnje proslave svetog Mihaela Arkanđela na Lepoj Breni svečanosti su bile iznimno živahne i vesele.

Nakon odlaska patrijarha Porfirija, gosti su se mogli opustiti i opustiti, a neki su se i poslužili mikrofonom – što je radnja koja odudara od tradicionalnih slavenskih običaja. Atmosferu je dodatno uljepšala poznata voditeljica Brena koja je izvela nekoliko vlastitih pjesama, a najveće oduševljenje izazvala je pjesma “Imam pjesmu da ti pjevam”.

Harmonika je bila okružena gomilom novčanica i napojnica koje su se bacale na razne strane. U određenom trenutku u blizini instrumenta rasula se svota od nekoliko tisuća eura.

Nakon Breninog nastupa, na binu je izašao Aco Pejović, što je oduševilo Viktorove pratioce. Pred kraj priredbe nastupila je Aleksandra Prijović koja je izvela nekoliko pjesama. Najveću buru ove noći izazvao je tekst popularne pjesme “Psiho”.

Nekada je Dragan Stojković, izbornik srpske nogometne reprezentacije, postao poznat po tome što je viđen u društvu supruge Snežane.

Obitelji Živojinović darove su uručili gosti, koji su ponijeli i poseban paket devet godina stare tekile vrijedne 1000 eura. Selektor je za ovu priliku uvrstio i ovo žestoko piće.

Stojkovićeva supruga se za ovu priliku odlučila za sofisticiranu crnu haljinu. Nije rijetkost da dobije mnoštvo komplimenata na račun svog izgleda.

Čini se da je kasnonoćno veselje u obitelji Živojinović dobro prihvaćeno od strane svih prisutnih, unatoč mogućim kritikama takvog javnog veselja radi ozloglašenosti. Unatoč tome, svjedočiti radosti i zadovoljstvu na licima ove obitelji, posebno nakon iskušenja i nevolja s kojima su se suočili posljednjih godina, ohrabrujući je prizor.

Tijekom braka Brena i Boba svoju su pažnju prvenstveno usmjeravali na djecu. Otmica njihova sina duboko ih je potresla. Srećom, situacija se pozitivno riješila.