Cijela porodica Đoković vrlo je često u žiži javnosti zbog Novaka, a obzirom da se svi bave nekim biznisom, vrijedno je pomenuti i njihova dostignuća.

Skoro preseljenje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića rezultirat će novim početkom njihove obitelji. Uskoro će boraviti u Dubaiju, što će označiti značajnu promjenu u zemlji stanovanja.

Doznalo se da će se modna dizajnerica i bivša voditeljica preseliti u Ujedinjene Arapske Emirate zbog poslovnih obveza, zajedno s bratom i sinom Novaka Đokovića. Njihov primarni fokus posljednjih mjeseci bio je stjecanje odgovarajuće nekretnine koja zadovoljava sve njihove potrebe.

Saški i Đorđu trenutno je na prvom mjestu pronaći stan koji će zadovoljiti sve njihove zahtjeve. Proces kupnje nekretnine kao stranac je nešto zamršeniji, ali je skoro završen i trebat će samo nekoliko dana da se finalizira.

Vjerojatno će se odlučiti za stan koji se nalazi u blizini najistaknutijih turističkih atrakcija, cjenovnog ranga od oko dva milijuna eura. Stan će im biti dovoljno prostran, a imat će dovoljno mjesta u slučaju da im u posjetu dođe netko od najmilijih. Kako se kaže, sve će biti glatko. Unatoč ljubavi prema Beogradu i slobodi izbora mjesta stanovanja, Đokovići su se za Dubai odlučili prvenstveno zbog poslovnih obaveza, kaže naš sugovornik.

Zbog zahtjevnosti posla koji zahtijeva stalna putovanja na relaciji Beograd-Dubai, Saška i Đorđe odlučili su da je preseljenje u Emirate optimalan izbor. Trenutno su usred pokretačkog procesa i željno iščekuju ovo novo poglavlje u svojim životima.

Vrijedi napomenuti da je Saška otvoreno izrazila svoje oduševljenje Dubaijem, navodeći ga kao jedan od najdražih gradova na svijetu njoj i njezinom suprugu, koji su imali zadovoljstvo posjetiti nekoliko puta tijekom godine. Posebno se to odnosi na hladnije mjesece, navodi naš sagovornik.

Važno je napomenuti da su Saška i Đorđe nedavno održali krštenje svog sina u Crkvi Svetog Branka u Beogradu. Popis gostiju sastojao se od nekoliko odabranih pojedinaca koji su se sastojali samo od njihovih najbližih prijatelja i članova obitelji.

Neki od ovih gostiju doputovali su čak iz Amerike kako bi prisustvovali ovom posebnom danu. Bili su prisutni Novak i Jelena, kao i Marko, Đorđev brat, sa svojom ljubavnicom. Saška je kasnije podijelila i snimke obreda krštenja.

Sredinom rujna 2022. Đorđe i Saška izmijenili su bračne zavjete na grandioznom slavlju koje se održalo na dvije različite lokacije – jednoj u Beogradu, a drugoj na plaži u Crnoj Gori. Događaj su svojim nastupima uljepšale brojne poznate javne osobe, uključujući, ali ne ograničavajući se na Aleksandru Prijović, Sašu Kovačevića i Milicu Pavlović.

Tijekom obiteljskog odmora u Crnoj Gori naš je paparazzo uhvatio bračni par u raznim situacijama. Imamo njihove slike kako uživaju na plaži, večeraju u restoranu i kupuju svakodnevne stvari, baš kao i svaki drugi običan pojedinac. Također su viđeni kako se ukrcavaju u čamac kako bi stigli do svog smještaja. Ova događanja zabilježio je naš ovogodišnji fotograf.