Popularna pevačica Viki Miljković stekla je naviku da redovno prati svoje zdravstveno stanje. Posvećena je brizi o svom zdravlju i redovno se podvrgava lekarskim pregledima. Kako godine prolaze, ona postaje sve odgovornija za svoje zdravlje, iako bi neki mogli reći da je previše oprezna.

 

 

 

Njen budni pristup je zbog vrlo opravdanog razloga: oba njena roditelja su preminula od raka. Zbog toga smatra da su preventivni pregledi najbolja odbrana od potencijalnih zdravstvenih problema. I pored dobrog zdravlja, Viki Miljković i dalje ima oprezan pristup. U prošlosti, Viki nije bila toliko fokusirana na održavanje svog zdravlja i nikada nije razmišljala negativno o tome. U posljednje vrijeme ju je mučio osjećaj paranoje koji ju je doveo do toga da postane hipohondar. Uprkos dobrom osjećaju, redovno se podvrgava raznim medicinskim analizama kao preventivu, jer nastoji održati zdrav način života. Međutim, pronalaženje prave ravnoteže između radnih zahtjeva i brige o sebi ponekad može biti izazovno.

 

 

 

 

Prema rečima bliskog izvora, psihičko i fizičko stanje pevačice je u odličnom stanju. Ona je prošla kroz transformaciju i prihvatila vjeru, dajući prednost svojoj energiji i ne zaglavljujući trivijalnim stvarima. Kako je otvoreno priznala, ona preferira preventivne mjere od medicinskih intervencija i izbjegava liječenje kad god je to moguće. Prema bliskom izvoru, Vikina supruga pruža nepokolebljivu podršku u svim aspektima njenog života, uključujući i pratnju na rutinske zdravstvene preglede kao odgovornu meru. Međutim, izvor napominje naglasak na smanjenju stresa i održavanju pozitivnog načina razmišljanja, jer se vjeruje da ima pozitivan utjecaj na imunitet, ključni faktor u prevenciji teških bolesti. Da bi to postigla, Viki se kloni sukoba i odiše pozitivnošću prema svima oko sebe. Takođe se bavi redovnom molitvom, što ne samo da koristi njenom zdravlju, već doprinosi i njenoj sveukupnoj životnoj sreći.